El passat dissabte 10 de desembre va tenir lloc la presentació de la temporada 2022/23 del Club de Bàsquet Capdepera. Després de dos anys sense poder realitzar aquest esdeveniment, degut a les restriccions derivades de la pandèmia, va ser per a tots nosaltres un capvespre molt emotiu en el qual vam tenir l’oportunitat de poder compartir aquesta celebració amb tots els nostres jugadors, jugadores i familiars.  L'esdeveniment va ser conduit per FemeEvents.

En primer lloc, vam presentar tots els jugadors i jugadores des de la categoria superior fins a arribar als més petits del Club. Aquesta temporada comptam amb equips a les següents categories:

  • Escoleta de Bàsquet Capdepera Activa. Grup de petits i grup de grans.
  • Premini mixt
  • Mini Femení InOff
  • Mini Masculí Perera & Partner
  • Infantil mixt
  • Cadet Femení Noah’s
  • Cadet Masculí Noah’s
  • Júnior Masculí Pinturas Romero
  • Sènior Masculí Café3

 

Una vegada feta aquesta presentació vam fer la foto de família i les diferents fotografies per a cada un dels equips. Per tal de no fer l’espera dels familiars tan llarga vam fer la nostra famosa rifa de regals aportats per els nostres col·laboradors: Bambi, Cine i Teatre de Capdepera, Natàlia Medina representant Avon, Café Sitjar, L’Orient, Noe Barrios fisioterapeuta, Argos i massatges Monia Malduca.

A l’apartat d’agraïments, com no podia ser d’una altra manera, vam agrair als nostres patrocinadors la seva col·laboració per tant de dur endavant la nostra tasca esportiva: Noah’s, Capdepera Activa, Inselar, Fibwi, Cafe 3, Cobian, Pinturas Romero, Futur mediterrani, Perera & Partner Inmobiliaria i  In-off.

Hem d’agrair també la presència del batle, Sr. Rafel Fernàndez, i la regidora d’esports, Sra. Marga Rico, que van estar presents a l’esdeveniment i ens van dedicar unes paraules.

L'aparició de la nostra mascota Basky, en aquesta ocasió disfressada de pare Noel, va omplir d'alegria a grans i petits. En Basky va repartir regals a tots els jugadors i  entrenadors que enguany han fet suficient bondat.

Vam concloure l'acte amb un sopar de germanor, una gran torrada que va ser preparada per un grup de pares i mares que sempre ens donen una ma quan ho necessitam i als quals volem agrair especialment la seva col·laboració.

En resum, va ser una gran festa en què vam gaudir molt de poder tornar estar junts i de veure com va creixent aquesta gran família.

#aravadeboaravadebàsquet





Els equips del Club de Bàsquet de Capdepera, temporada 2022/ 2023:

Cadet Infantil Noah's


Cadet Masculí Noah's


Escoleta de bàsquet Capdepera Activa


Infantil Mixt


Júnior Pinturas Romero


Mini fememí In-Off


Mini masculí Parera & Partnes


Premini mixt


Sèniors Cafè 3


Escoleta



Escoleta


Entrenadors/es


El Club de bàsquet Capdepera, al complet