Les atletes del club Claudia Troppa Sport Center aconseguiren 12 pòdiums!

El passat dissabte 12 de novembre va tenir lloc a CTEIB de Palma el Campionat de Mallorca de la categoria sub.12, van participar un total de 10 atletes del club gabellí que es van classificar a les rondes prèvies.

Cal destacar la gran actuació de Karla Mislata, no només va ser la millor del club sinó la millor atleta del campionat, aconseguint ni més ni menys que un repòquer a les seves proves: va competir en 4 proves i a les 4 es va coronar amb l'or. Va començar amb els 60m tanques, compartint pòdium amb la seva companya Anna Nicolau que es va proclamar subcampiona. El mateix va passar als 60m llisos on Karla va córrer amb un magnífic temps de 8:83 i Anna quedà segona amb un temps de 9.08. El tercer or el va fer saltant longitud, essent molt superior als seus rivals i aconseguint la marca de 4.30m. I culminà el seu campionat amb un extraordinari relleu 4x60m de les al·lotes, arribant les primeres. Sophia Requena, Maria Femenias, Anna Nicolau i Karla Mislata, van ser les integrants d'aquest quartet guanyador.

A més, cal  ressaltar el molt bon campionat de na Maria Femenias que va l’or en salt d'alçada, on també va poder compartir pòdium amb Margalida Servera, que es va fer amb la plata. Maria, a més, va aconseguir el bronze als 1.000m.

La resta d'equip que va competir va ser Margalida Servera 5a en longitud i 9a als 500m; Sophia Requena 7a en longitud; Noelia Pavon, 8a en longitud i 12a en 60m tanques; Isabel Mascaró, 7a en llançament de pilota; Clara Sancho, 12a en pes; i Daniela Grimalt ,11a en pes. En categoria masculina l'únic integrant classificat va ser Pere Ginard que va tenir una molt bona participació, classificant-se en la 5a posició en la prova de pilota,  10è en pes i 9è en salt de longitud.