𝗖𝗕𝗖. 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿 𝟰𝟬 – 𝟵𝟯 𝗣𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻𝗰̧𝗮

Derrota davant el líder de la competició, després d’un principi molt dur, en què l’equip local va concedir moltes canastres fàcils, el partit es va començar a disputar en el descans. Però la diferència era tan gran que no hi va haver possibilitat de remuntada.




𝗙𝗲𝗹𝗮𝗻𝗶𝘁𝘅 𝟭𝟬𝟲 - 𝟰𝟬 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗱𝗲𝘁 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́

Partit disputat a Porto Colom que finalitza en derrota contundent per a l’equip gabellí. Un encontre permissiu en què els jugadors de Capdepera no han sabut aprofitat el contacte en situacions de pressió, i han estat castigats a cada moment de confusió. El rival ha tingut molt clar quines eren les seves armes i no ha perdonat en atac, mentre que el Capdepera ha jugat sense trobar la seva ubicació i amb por. Ens toca aprendre de les errades i preparar-nos per ala propera jornada.

 


𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗜𝗻-𝗢𝗳𝗳 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́ - 𝗣𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻𝗰̧𝗮

El desitjat moment que totes les nines esperaven amb ànsia va arribar el passat dissabte amb el seu debut contra les companyes del Sineu. Un primer partit marcat pels nirvis de tornar a les pistes per la meitat d'equip, i per l'estrena de l'altra meitat. Veiérem també unes grans ganes d'afrontar el nou repte: la nova categoria que els espera aquests pròxims mesos. Finalment, destacar la il·lusió que totes van mantenir des del principi fins al final. Enhorabona a totes elles i a continuar fent feina!




𝗝𝗼𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗽𝗼́ 𝟱𝟲 - 𝟯𝟮 𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗡𝗼𝗮𝗵’𝘀  𝗖𝗮𝗱𝗲𝘁 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́

Derrota del conjunt cadet femení contra el primer classificat de la lliga. El partit va començar molt igualat, tant en el joc com en el marcador, arribant al descans amb els locals amb 7 punts d’avantatge. Aquesta dinàmica va durar fins a mitjans del tercer temps, quant el cansament físic i mental va dur un mal parcial de les gabellines, el que va provocar la diferencia al marcador. Toca continuar fent molta feina per intentar donar la volta als resultats a la segona volta.


𝗖𝗕 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗻𝘆𝗮 𝗣𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻𝗰̧𝗮 - 𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗲𝗿𝗲𝗿𝗮 & 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿

A la fi comença la lliga pel nostre mini masculí i amb ella començaren els partits, els nirvis, les il·lusions i sobretot la diversió i el bàsquet. Per alguns va ser el retrobament amb la competició a la categoria, per altres fou un nou inici a una nova categoria i per a altres foren els primers minuts de competir a aquest esport. Tot i que queda un llarg camí per davant, amb moltes coses per aprendre, cal dir que l'aptitud positiva, el coratge i les il·lusions de tots els jugadors eclipsaren tot un encontre que quedarà al bon record de molts jugadors. Enhorabona al Pollença per la bona feina feta i enhorabona als nostres nins per la seva entrega i il·lusió.



#aravadeboaravadebàsquet