Des del Club Capdepera en Joc  us volem informar del campus que hem organitzat juntament al Mallorca Volley Club, un campus de tecnificació de voleibol d'alt nivell a l'illa. Encapçalen la llista d'entrenadors David Pérez director del campus (entrenador del Garden Hotels Mallorca Volley de 1a Nacional Femenina),  Ernesto Rodríguez (exjugador i participant al Jocs Olímpics i actualment director del centre de tecnificació de vòlei de les Illes Balears) i Lluis Molada (entrenador del Connecta Balear).

Des del dilluns, 27 de juny, pernoctàrem a l'IES Capdepera i entrenàrem al poliesportiu “Es Figueral” al voltant de 60 esportistes en modalitat de campus amb residència, amb dinar o només entrenaments. Vàrem entrenar en sessions de matí i tarda al nou parquet del pavelló. També, aprofitant que hi havia nins i nines de totes les illes i la península varen fer diferents excursions per conèixer l'entorn del poble: sortides al castell, a diferents platges, al mercat ,… Una experiència immillorable per a la desena de participants de Capdepera, que vàrem tenir una presa de contacte amb el voleibol d'alt nivell. Per acabar vàrem comptar amb la presència de na Maurizia Cacciatori ex-jugadora internacional italiana i nomenada millor jugadora del món el l998.

Aprofitem per donar les gràcies a l'Ajuntament de Capdepera per la cessió de les instal·lacions i la seva col·laboració.

Cristina López Gil