Només l'equip mini masculí aconseguí la victòria, el passat cap de setmana:

Eu Moll, 31

Mini masculí
Escolar, 43 – Eu Moll, 31
Capdepera, dissabte 22-11-08; 12 h

1r període: 8-6  2n període: 4-7   3r període: 4-4   4t període: 14-4   5è 7-4    6è 6-6

El partit es va inciar molt igualat perquè l'equip local estava molt desconcentrat, i així es van desenvolupar els tres primers períodes. Les errades més importants van ser: una mala defensa, que permetia a l'equip contrari arribar fàcilment a l’aro i una mala treta de banda i fons provocada per la pressió del contrari. Després del descans els vaig posar les piles als nins i ells van respondre, ensenyant el seu esperit guanyador i aconseguint així el millor parcial del partit 14-4. Als dos períodes següents es va mantenir la diferència. Donar l'enhorabona a l'equip per la seva segona victòria i animar-los a seguir així. També volem agrair l’esportivitat de l'equip contrari, i felicitar el seu bon joc. Esperem que el jugador Jaume Rayó de l'equip visitant tengui una immediata recuperació.

Infantil masculí
Escolar, 29 – De la Cruz, 62
Capdepera, diumenge, 23-11-08; 17 h

1: 7-10; 2: 10-12; 3: 4-19; 4: 8-21

A pesar del resultat, els al·lots es mostraren més concentrats en defensa que en partits anteriors, es millorà la postura bàsica, es va estar en la línea de passada, defensant tres quarts per davant dels contraris alts (l’àrbitre no pità els tres segons, desvirtuant el partit), es varen veure ajudes defensives i tancament del rebot. Aquesta defensa ens va permetre, per moments, córrer de manera clara el contraatac, mitjançant passades, i els alers corrent pels carrers laterals. Encara ens manca fons físic per a poder defensar intensament els 40 minuts. Felicit els al·lots per les ganes i la il·lusió que posen encada entrenament i en cada partit.

Intanfil femení
Ciutat d’Alcúdia, 52 – At.Escolar, 1

1: 12-0; 2: 40-1

Impresentable actuació de l’entrenador contrari. En el segon període, veient que les nostres nines eren inferiors en edat i pes, ens pressionaren per tota la pista, sense opció de treure de fons. Per tant, no aconseguírem sortir d’aquesta pressió, cosa que haurem de continuar treballant ja que aquest any és el que ens trobarem: equips que el que volen és tancar el marcador com més aviat millor. Ànim, nines, continuau així, que aquest any és per a aprendre.

Cadent masculí P2
Escolar, 53 – Andratx, 76
Capdepera, divendres 21-11-08; 19 h

1: 17-16; 2: 9-13; 3: 13-15; 4: 14-22

El partit es va iniciar favorablement a l'equip local. Vam aconseguir anar per davant bona part del primer període i així guanyar-lo. A continuació,
el partit es va igualar i no vàrem saber agafar avanttatge, i en el quart període vàrem arribar molt igualats. En aquest període ens va passar factura el carregament de faltes personals de Dani Rico i Alex Llull, i l'expulsió del pívot local Vicens Marí. L'equip contrari va aprofitar la situació i així va aconseguir l’avantatge final.
S'ha de felicitar a tots els jugadors per la seva progressió i començar a competir, malgrat les dificultats que l'equip hagi tengut. Cal donar l’enhorabona al jugador Marc Pérez per la seva gran progressió en poc temps, ja que en el seu primer partit va aconseguir anotar 4 punts.

Juvenil masculí
Escolar, 61 – Llucmajor, 80
Capdepera, dissabte 22-11-08; 19’30 h

1: 11-22; 2: 10-17; 3: 20-24; 4; 20-17

Ens vàrem veure superats per un equip més concentrat i intens en defensa, i físicament superior. Ens sobraren badades defensives i ens mancà ordre i bones decisions en atac. Vàrem confondre la velocitat amb la pressa.

2ª Autonòmica Femenina
Tren de Sóller, 60 – At.Escolar, 41

Tercer partit perdut de manera idèntica. Tres quarts bons, aguantant el marcador i amb el partit igualat, i al quart ens desinflam com un globus. Problemes físics? Problemes psíquics? Problemes varis?

2ª Autonòmica Masculina:  Descansava

1ª Autonòmica Masculina
At.Escolar Burger King, 47 – Manacor, 65
Capdpera, diumenge 23-11-08; 18.30 h

Partit de gran rivalitat entre l’Escolar i el Manacor, que caigué del costat manacorí. Molta tensió i moltes imprecisions marcaren l’encontre, que va ser molt disputat i igualat fins al començament del darrer quart, en què l’equip visitant agafà un avantatge de 10 punts que va saber administrar i augmentar fins al final. Els de verd van lluitar, posant més cor que qualitat. El desencert en el tir i el tipus d’arbitratge,  permissiu amb els contactes, van ser un càrrega molt feixuga per a un equip nou en la categoria, que no va saber estar concentrat en els moments decisius.