Segon any d'una competida prova i bona organització. Els dos guanyadors a Cala Rajada l'any passat sub23, David Campos i Estíbaliz Sagardoy es postulen com a campions absoluts de la competició.
Ángel Murillo arribà entre els 10 primers de la seva categoria.

Sortida Élite femenina


Aquest diumenge 28 de maig s'ha celebrat una prova internacional UCI a Cala Rajada. De la mà de l’Associació Hotelera de Capdepera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera s'ha organitzat un gran esdeveniment ciclista: una prova del calendari de la copa catalana SuperCup Massi, que en aquesta ocasió també era la penúltima prova puntuable del Open d’Espanya de BTT XCO.La prova consisteix en un circuit d’uns 5,5 Km que surt des del Clot de sa Grava cap a Cala Gat, far, l’Olla i tornar a la sortida. En funció de les categories i edats es fan 2, 3, 4 o fins a 5 voltes.
Èxit de participació. La gent que no coneixia la zona va tornar a quedar meravellada de l’entorn privilegiat del que disposam, i que de vegades no valoram suficientment. 
És un circuit dur, molt tècnic però que disposa de zones asfaltades per adelantar.A la prova reina, David Campos, corredor del BH, s'ha imposat a Axel Roudil-Cortinat en un ajustat sprint i després d'anar frec a frec tota la carrera.La tercera plaça ha estat per Ever Alejandro Gómez, que ha guanyat a Francesc Barber.Joan Mir, guanyador en categoría júniorGuanyadors en categoría màster:
🥇 M30: Francisco Daniel Giménez
🥇 M40: José María Guerrero
🥇 M50: Francesc Carnicer
🥇 M60: Francisco DíazEl nostre corredor local, Ángel Murillo ( M30) va fer una gran cursa quedant entre els 10 primers. Els seus companys de pedal, Carlos i Miquel no participaren en aquesta edició.Es varen realitzar 3 sortides (cada categoria surt amb un minut de diferència):

09:00h 1ª Sortida: Cadet (M/F), Junior (F), Máster 30/40 (F) y Master 40/50/60 (M)

10:30h 2ª Sortida: Élite (F), Sub23 (F), Junior (M) y Master 30 (M)

12:30h 3ª Sortida: Élite (M) y Sub23 (M)Aquí teniu la sortida de les fèmines, on una vegada més hi participà la campiona del món Marga Fullana.Com sempre, el reportatge més ampli de fotografies d'aquesta prova el trobareu al facebook de Cap Vermell.
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=capvermell.org&set=a.431633768969057Finalment pòdiums i lliurament de premis. A les imatges les categories Élite i júnior masculí i femení:

Enhorabona a participants i organitzadors.