Balanç de les diferents categories dels equips de l'Escolar així com van acabant les seves respectives lligues.
INFANTILS PRIMERA REGIONAL MALLORCA GRUP "B"
INFANTILS FUTBOL 7 MALLORCA

.


INFANTILS PRIMERA REGIONAL MALLORCA GRUP "B"
ESCOLAR El campionat de lliga ha acabat per a aquest equip hem donat un repàs a la classificació final, 16 equips van competir en aquesta categoria l'Escolar tranquil en el 14è lloc. L'equip de Capdepera es va enfrontar a rivals de molta categoria i alguns equips com l'Atº Balears (Campió), Olímpic "A" de Manacor, San Francisco "A" són clubs que seleccionen els millors jugadors del seu entorn i s'enfronten a equip com el de Capdepera que no poden fer seleccions es limiten a jugar amb els que aporta el club, tots ells del municipi.
Aquests són els 11 jugadors de l'últim partit contra el Rotlet Molinar: Hugo García Huesca, Miquel Jaume MariAdrián Cornejo Benítez, Martí Flores Barceló, Martí Ribot Pellicer, Víctor Nebot Pérez, Hugo Llobera Godoy, Diego García FilgueirasOscar Bautista Hernández i Kauan Dos Santos Bispo.





FOTO:
SITO FONS delegat d'aquest equip que al mateix temps mancant entrenador col·legiat, acompliment amb encert aquesta labor.

INFANTILS FUTBOL 7 MALLORCA
Igual que els infantils de f-11 el de f-7 van acabar la temporada el dia 14 de maig, el seu lloc en la taula va ser el 9è lloc de 12 equips participants, el títol de campió va ser per a l'A. Llubí.
Ens consta que tant Sebastián Terrassa (entrenador) com Leandro Rocha, segon entrenador i al mateix temps va exercir tota la temporada de delegat, els dos van treballar amb molta il·lusió tot el campionat, ens consta que els jugadors van estar tot el torneig superatesos per les dues persones (Terrassa i Rocha), posant de la seva part tot el seu saber en benefici dels seus pupils, la meva felicitació per als dos.
Aquests són els jugadors que es van alinear l'últim partit contra el Son Ferrer: Hugo García HuescaAsier Ezequiel Acosta Espinosa, Miquel Ruiz Morey, José Manuel Gualda Santiago, Alexis Guerrero Macías, Joan Sebastián Rosselló SchluterJuan Reynes Llera, Marcos Rosalen Vera, Alejandro Gonzales Heredia, Wassim Hannouch, Mario Cabalgante Martínez i Mathias Tobaldo.






FOTO: Sebastián Terrassa. Entrenador












Miquel Bestard