El cap de setmana passat (7 i 8 de maig)  va donar per molt, 3 categories van celebrar el seus respectius campionat insular. Un total de 21 atletes del club Claudia Troppa Sport Center van participar en les tres categories.

Martí Cerdà doble campió de Mallorca i les germanes Lorenzo molt a prop de les mínimes nacionals.

Martí Cerdà (categoria sub.18) va tornar a lluir les seves millors dots: saber competir. Primer als 100m llisos on va sorprendre amb una carrera ràpida (11:43) rebaixant en més de 4 dècimes la seva marca personal aconseguida la setmana passada (11:89).

En salt d'alçada i fent un concurs en solitari, ja que els seus contricants van quedar eliminats abans que comencés. Es va marcar un concurs amb l'objectiu clar: 1,91 m. No només correspon a una nova marca personal sinó també la mínima que es demana per poder participar al Campionat d'Espanya sub.18 el proper mes de juny, a Jerez de la Frontera.

clicau damunt

Després d'aconseguir saltar 1,91m, va demanar l'alçada de 1,95m (seria nou rècord de balears sub.18). El tercer intent ens va fer somiar, va estar molt a prop i segur que encara ho aconseguirà.

En aquesta categoria també van ser protagonistes n’Elisa López, segona en salt d'alçada; i Salvador Brunet segon en 2.000m obstacles. Els bronzes van ser per en Francesc Lorenzo, en llançament de pes, i Núria Blanes en els 400m.

A més van participar Carla Toribio, Colau Bordoy als 100m llisos i Marina Cruz als 300m.

Les germanes Inés i Paula Lorenzo (categoria sub.16) van brillar a les tanques
.

D'una banda Paula va guanyar el campionat a la prova dels 300 metres tanques, amb un temps que la deixa molt a prop de la mínima per al campionat d'Espanya. A les tanques "curtes" ,100m tanques, van participar les dues germanes. N’Inés va quedar segona i na Paula la tercera, darrere d'Amelia Week (actualment primera del rànquing d'Espanya) també amb un temps que ens fa somiar en una propera participació en un campionat d'Espanya.

En categoria masculina en Toni Germeroth va aconseguir una fenomenal tercera posició als 300m tanques.

També destacaren Victor Wallrabenstein en salt de longitud que, amb una millora de marca de més de 20cm, va quedar a la 4a posició (medalla de xocolata). A més van participar Pau Gili (300m i 600m) Sixto Jiménez ( 100 i 300m), Aitor Bengüechea (100m) i Tao Plou (Jabalina).

En categoria sub.14 els més destacats van ser Maria Servera amb un doble or; i Saüc Vera, or i plata.

Maria Servera, encara sent molt jove, sense saber a quina prova aferrar-se, ja que li agrada tot i tot se li dóna bé (la setmana passada va ser campiona de Balears de proves combinades i a l'hivern campiona de Balears de cros). Va triar el salt de longitud i els 1.000m, i a les dues proves va guanyar l'or.

D'altra banda en masculí Saüc també va guanyar el salt de longitud, millorant la seva marca personal saltant fins als 4,83m en alçada, aconseguint la plata.

A més cal destacar el quartet de Miquel Angel de Juan, Alexandre Nebot, Miquel Femenias i Saüc Vera que aconseguiren el bronze als relleus 4 x 80m.

El proper 14 de maig, els sub.14 viatjaran a Eivissa al Campionat de Balears.