Judokes del Reshinkan participaren al campionat d'Espanya de kates i al Campionat Escolar


JUDO RENSHINKAN, AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE KATES

Manolo Peña i Lluís Llull, representants de Balears en la modalitat de Kime no kata van participar el passat cap de setmana als campionats de kata (31 d’abril) a Pamplona, ​​seu de la final nacional dels campionats de kata, escolar i veterans.

Manolo i Lluis van realitzar una de les seves millors actuacions superant la puntuació de l'edició anterior. Una vuitena plaça és un bon resultat donat el alt nivell que hi ha hagut en l’esdeveniment nacional.

 


CAMPIONAT ESCOLAR

El Club del Llevant Mallorquí va participar amb 4 representants al  Campionat Escolar, que formava part en aquest macro campionat. Hi participaren totes les autonomies nacionals, prop de 1000 juokes, atletes, tècnics etc... van omplir l'espectacular Pavelló Navarra Arena de Pamplona.

Adrià Cardoso, va guanyar 2 rondes i obtingué la 7a plaça, Erik Lado, guanyà la primera ronda, mentre que Jaume Joan Mas i Debora Briguitte Cordova no obtingueren resultat.

Maria Vicent Olmedo, representant del Club Venda d'Arabi d'Eivissa, i els mallorquins, Pep Olier Espinosa i Sergi Ikeme Mascaró, del Judo Taikukan i Judo Can Pastilla, obtingueren tots tres la medalla de plata.