C.B. Campos 46
Bolero Angels At. Escolar 77



Bon partit de l'equip local a Campos


Mini Masculí   
Bàsquet Inca, 30 -  At.Escolar, 52

Inca, dissabte 15/11/08. 10.30 h
1r període: 3-4   
2n període: 5-10  
3r període: 6-18    
4t període: 0-5   
5è període: 5-7      
6è període: 11-8.
 
Des dels primers segons hem començat molt concentrats defensivament, amb una defensa individual a tota pista. Gràcies aquesta pressió hem aconseguit mantenir la possessió del baló i hem fet moltes ocasions de cistella, però malauradament sense encerts. Tot i així, hem mantingut la intensitat i, a poc a poc, ens hem anat acostumant a les cistelles, i en el segon i tercer parcial hem anotat amb facilitat. En el quart parcial he exigit als jugadors que augmentassin la intensitat defensiva, de manera que l’equip contrari no ens ha anotat cap punt.

En els parcials cinquè i sisè, els al·lots s’han confiat, per l’avantatge de 33 punts, i  la intensitat defensiva ha baixat, permetent al rival retallar distància fins a una diferència de 22 punts. Cal donar l'enhorabona als jugadors pel bon
començament de la temporada i el bon rendiment en els entrenaments. S’ha de seguir treballant.

Guillem Mir
 


Infantil masculí    
Bahia San Agustin, 68 – Atlètic, 33

Palma, diumenge  16/11/08.  10:00 h
1r: 26-8   
2n: 14-4   
3r: 10-14  
4t:  16-6
 
En el primer temps, San Agustin es dirigia directament a tancar el marcador. A partir del tercer període poguérem realitzar un replegament defensiu més eficaç i a partir d’una defensa més agressiva vàrem treure
contraatacs que ens permeteren guanyar aquest període. El desgastament físic es nota molt aviat en el nostre equip i per això hem afegit una jornada extra a més dels entrenaments, a fi de millorar la condició física dels al•lots.

Nicolás Irigoin
 

Infantil  femení  
EU Moll, 51  -  At.Escolar,  0
 
                                                                                                                                          
Port de Pollença, diumenge 16/11/08. 10.00 h     
1r període: 36-0  
2n període: 15-0
 
Partit desastrós, ens ha faltat concentració i ganes.
Hem de continuar treballant i creure’ns que podem.                     
            
Susana Barrantes


Cadet Masculí  
At.Escolar 40 - Sta. Mònica 61

Capdepera, divendres 14/11/08. 19 h

1r període: 14-19   
2n període: 8-16   
3r període: 12-13   
4t període: 6-13.
 
L’equip local va començar amb molta intensitat, aconseguint anar per davant en el marcador en gran part del primer període, amb un parcial molt igualat. En el segon període, l’equip visitant es va créixer a partir de dues cistelles en contraatac i, amb l’aportació del seu pivot davall el ferro, es van anar distanciant en el marcador. En el tercer parcial, l’Escolar va demostrar que no es donava per vençut i va seguir lluitant. El pivot local, Vicenç, va aconseguir contrarestar el pivot visitant, facilitant el rebot a l’equip local, i a partir d’aquí, poder atacar amb facilitat.

El físic ens va passar factura en el quart període. El partit es va desenvolupar amb una defensa individual per part dels dos equips, afavorint l’1x1. S’ha de donar l’enhorabona a l’equip pel gran progrés que hi ha hagut en els dos darrers
partits.
 
Guillem Mir
 


Juvenil masculí   

J.Capó, 53 – Atlètic, 30
Felanitx, dijous 13/11/08. 21.15 h

1r 11-8, 
2n 15-12, 
3r  16-6, 
4t 11-4.
 
Des del primer segon ens va pesar una parella arbitral que deixà que els locals pegassin mentre es mostrava severa amb els visitants. A això hi hem de sumar el fet de no poder comptar amb Adrian, Javier i Ismael Parra (no pogueren jugar per lesions i per malaltia. I encara hi hem d’afegit que no ens poguérem adaptar a una pista antireglamentària: la taula dins la pista, taulers ede fusta, cistella fixa sense ressort, parets aferrades a les línies, el triple des dels cantons totalment impossible...
Tot i que el nostre joc no va ser del tot dolent, els nostres percentatges d’encert foren baixíssims (tots els tirs venien acompanyats de manotades no assenylades). Però, a la segona volta ja es veura qui juga millor bàsquet. Aquest partit s’hagués pogut jugar a la pista principal perquè estava buida. És trist veure guanyar el que pega i pega impunement, desvirtuant el bàsquet i convertint-lo en la llei de la selva.

Nicolás Irigoin
 

Femení, 2ªAutonòmica  

Bons Aires, 56 - At. Escolar, 44 
Divendres, 14/11/08. 21 h
 
El partit es va iniciar amb molta igualtat entre els dos equips. Des del primer període, les nostres es col•locaren en una zona 2-3 que ens va servir per a aturar el joc de les rivals, de manera que els primers compassos del partit foren dominats clarament per l’At.Escolar. En el quart període se’ns va fer una forta pressió i fórem incapaços de sortir-nos-en, cosa que va facilitar la victòria del Bons Aires. Per sort, comptàrem amb un bon arbitratge. Partidàs de Mariví, tant anotant com defensant. Bona actuació general davant un equip que hauria de ser accessible en el futur.

Albert Llull


C.B. Campos 46 - Bolero Angels At. Escolar 77  

Parcials: 11-15, 11-10, 17-25, 7-17


RIBAS (5), MUÑOZ (23), IRIGOIN (7), ESTEVA (2), NEBOT (15) - cinc inicial - MORENO (10), REGUEIRO (0), MARÍN (5), MELIS (10)

Clara victòria de l’Escolar, basada en una molt bona defensa dels homes exteriors a mitja pista, cosa que provocà moltes recuperacions de baló i contraatacs fàcils de cara a la cistella rival. Important també la connexió dels homes interiors, que llegiren perfectament la zona 3-2 proposada per l’entrenador rival. Fructífer fou el joc entre postes, que facilitava contínuament un 1x1, faceta en la qual demostràrem una constant superioritat. L’atac estàtic millorà en relació a la setmana passada, hi hagué més velocitat, major i més ràpida inversió de pìlota, no hi hagué joc estàtic sinó continus talls i reemplaçament, tot dificultant l’acció defensiva del Campos. Un emperò: hi hagué molts de problemes per a defensar un únic jugador de l’equip local, encara que s’ha de destacar que, a poc a poc, les ajudes en defensa i la intensitat van apareixent, per la qual cosa es pot considerar com una lleugera millora, la qual sempre hem de superar encara en el partit següent. 

Ismael Martínez


1ª Autonòmica Masculina.

Sa Pobla – Burger King, aplaçat a dimarts dia 18