Etapa 0. Comença l'aventura
Cada dia us oferirem una crònica de la prova de bicicleta de muntanya més important del món: la Cape Epic 2022. Comencem amb l’etapa0, el pròleg de la competició que es desenvoluparà entre el 20 i el 27 de març, amb un recorregut molt dur i exigent. Carles Blanes i Miquel Alzina són els protagonistes gabellins d’aquesta carrera de ciclisme de muntanya per parelles (els ciclistes han de córrer tota la cursa junts) que es realitza Sud Àfrica. Sort i gaudiu de l’experiència!


Etapa 0. Pròleg

24 km 650m de desnivell

" A les 12.23h (11.23h hora espanyola) hem arrancat, en Miquel Alzina i en Carlos Blanes la Cape Epic 2022, la cursa de bicicleta de muntanya més important del món.

Aquesta etapa de presa de contacte, ha estat una etapa dura ( feia una calor sufocant,  per damunt de 35 graus) i ràpida, al voltant de 1h 20min. Aquesta primera etapa es el pròleg, que serveix per definir les posicions de sortida a la següent etapa.

  

El més important era controlar els nirvis, no caure i conservar la mecànica, cosa que pareix senzilla però que per desgràcia ja n'hi ha hagut uns quants que no ho han pogut assolir. Finalment hem fet un temps de 1h 19min 39s, quedant a la posició 34 de la nostra categoria (137 de la general). En la Cape Epic 2022 hi participen més de 500 parelles!

Demà dilluns dia 21 de març, sortirem a les 7.20h. Ens esperen 92 km de mountain bike estat pur".

Carlos Blanes