ISMAEL VENERA CARVALLO


Per tercera vegada al capdavant del primer equip de l'Escolar






Ismael per tercera vegada al capdavant del primer equip de l'Escolar, la primera va ser en la temporada 2015-2016 que al costat d'Ángel Domínguez van aconseguir donar la volta a una trajectòria amb un equip que en la temporada anterior anava a la deriva, van salvar la categoria de primera regional.
La temporada 2019-2020 en segona regional l'equip es classificà per a jugar la liguilla d'ascens a primera regional, no va ser possible es va perdre en el play-off.
La 2020-2021, en el tercer intent, aconsegueix l'objectiu de l'ascens de recuperar la categoria de primera regional.
Ara substitut de Matías Ramis està l'intentar sortir de zona de descens per a mantenir l'equip en primera regional.
Preguntem a Isma:

Com has trobat a l'equip?.
L'he vist bé potser amb una mica baixa de forma per això s'incorporava a l'equip un preparador físic llicenciat per I.N.F.F...

Es recupera qualque jugador de la temporada passada?
Abdualay que deixo aquesta temporada d'assistir als entrenos, de la temporada passada s'ha incorporat Javi García i Juanlu Flaquer ha començat a entrenar-se.

No has complert el que et vas proposar en finalitzar la temporada passada que va ser que aquesta temporada fos sabàtica...
Em van dir el dimarts dia vuit que l'entrenador dimitia i com conec als jugadors em van proposar acabar entrenant aquests dotze partits que falten, me'l vaig pensar i em van convèncer , quan a l'Escolar a un com jo que porta el color verd dins se li pot fer un favor aquest em motiva.

NOTA Una bona notícia Miquel Bordoy delegat en altres ocasions home fidel i complidor en la seva comesa s'ha posat al costat d'Isma per a acabar la temporada.


Miquel Bestard