En suport al col·lectiu arbitral. Comunicat oficial contra la violència


La Federació de Futbol de les Illes Balears vol expressar des d'aquestes línies la seva màxima preocupació amb els últims esdeveniments relacionats amb les agressions als àrbitres en les nostres competicions i la nostra enèrgica condemna a tota mena de conducta violenta en l'esport.

En aquest sentit, la FFIB llança un missatge inequívoc de suport a tot l'estament arbitral balear que ha pres la determinació, com a mesura de protesta, de no xiular aquest cap de setmana.

Els àrbitres, en totes les categories, han de dirigir en un context de plenes garanties, la qual cosa requereix la conscienciació de tots els agents del futbol i de l'esforç de les autoritats competents en matèria de seguretat perquè mai més es tornin a donar situacions com la viscuda pel nostre col·legiat Joan Miquel Reus el passat cap de setmana.

En aquesta iniciativa de suport i defensa als àrbitres, la FFIB ha decidit que es detinguin totes les competicions sota el paraigua d'aquesta federació, inclòs el futbol sala, més enllà de les categories de Tercera RFEF i Regional Preferent. És a dir, la FFIB decideix ajornar la jornada d'aquesta finalitat de setmana no sols en les categories que han estat sol·licitades pel col·lectiu arbitral, sinó totes i cadascuna de les categories sense excepció que siguin dependents i delegades d'aquesta federació.