Les cròniques i els resultats

de l'At.Escolar (bàsquet)

s'incorporen a "Cap Vermell",

de la mà de Carlos Blanes.

Benvinguts!










Diumenge dia 9; 10 h -  Poliesportiu Es Figueral

Infantil FemeníAT. ESCOLAR, 21 -  SCD HISPANIA DRAC,  61
 
Partit a partit, anam avançant agafant confiança en el camp i adaptant-nos a les situacions del joc. El d’avui era un partit per a disputar, i les nines han respost molt bé.
Les meves felicitacions a les al·lotes, i a continuar treballant fort.
SUSANA


Diumenge dia 9; 18 h – Poliesportiu Es Figueral

Infantil Masculí
Atletico 32 - Manacor 58
1º:2-14   2º:12-14  3º:8-8  4º:10-22.
 
Com es pot veure, el primer període i l’últim foren determinants en el resultat final. El primer període, sense en Lluís, com a base i com a líder d’aquest equip,  es nota i molt en els jugadors de primer any, que a poc a poc s’adapten a aquesta categoria. En el  darrer, la fatiga física s’apoderà de tots els jugadors amb sobrepès. Veig un grup amb un marge d’aprenentatge ample, però fins que no se solucioni el tema de l’assistència i puntualitat a l’entrenament, difícilment es millorarà. Ens falta intensitat defensiva y qualitat tècnica.  que s’aniran corregint. Destac el comportament exemplar dels al·lots.



Diumenge dia 9; 12,00 h

Cadet Masculí
De la Cruz, 65 - At.Escolar, 52.  
 
Periodo 1: 14-11; Periodo 2: 14-6; Periodo 3: 17-23; Periodo 4: 21-12.
 
El partit s’inicià amb molta igualtat entre els dos equips. En el segon període, l’equip local disposà una zona 2-3 que ens complicà el joc, amb el suport de dos jugadors molt superiors en altura. Per aquest motiu, en aquest període aconseguiren frenar el nostre atac i agafaren el major avantatge del partit.
En el tercer període, aconseguírem rompre aquesta defensa i vàrem fer el nostre millor parcial ofensiu; d’aquesta manera aconseguírem retallar distància fins arribar a posar-nos a cinc punts del rival.
En el quart període, ens adormírem, ofensivament, i vàrem ser incapaços de despertar, facilitant la victòria del De la Cruz.
Per sort, tinguérem un bon arbitratge; a més, volem agrair la col·laboració dels jugadors infantils Lluís i Per.
Després d’aquest partit hem tret en clar que queda molta feina per fer, sobretot defensivament.
 


Dissabte dia 8, 17 h – Poliesportiu Es Figueral

Juvenil Masculí
Atletico, 53 - La Salle, 75

1º 16-16, 2º 12-23, 3º 14-18, 4º 11-18.
 
El partit es resumeix en una pressió del rival, en tota la pista, molt intensa i agressiva. Una pressió que nosaltres no vàrem saber resoldre com a equip equip. Es va jugar de forma individualista i descontrolada. No hi hagué concentració ni ordre en defensa, no es va tancar el rebot, etc. Les pèrdues de pilota es repetiren una vegada i una altra. Les males decisions en atac foren una constant, abusant del bot, cosa que permeté al rival recuperar balons. El gran defecte va ser que els meus jugadors no competiren contra el rival sinó contra ells mateixos. Tots volen tenir més protagonisme que el company, perjudicant el conjunt i fent impossible jugar com a equip. Cercarem que aquesta derrota ens faci reflexionar i ens ajudi a canviar la mentalitat. Confii que aquest equip acabarà formant un grup amb un interès comú, on el respecte i el joc en equip predominin. 

SENIOR MASCULÍ 2ª AUTONÒMICA
BOLERO ANGELS ESCOLAR, 57 – HISPANIA, 66

Moreno (7), Muñoz (5), Irigoin (4), Melis (8) y Esteva (14)- cinc inicial - Ribas (4), Llull (4), Pérez (0), Nebot (12)

Parciales: 15-14, 19-19, 17-14, 6-19

Merescuda derrota de l’Escolar, contagiat pel joc lent del rival. No s’aconseguí una intensitat defensiva acceptable, amb errades contínues en defensa 1x1, i nul·les ajudes, cosa que eliminava les bones accions 1x0 que s’aconseguiren en el segon i tercer quarts.
L’equip visitant es va refugiar en una zona 3-2 tancada, cosa que no s’aprofità amb tir exterior per tal d’intentar fer-los sortir, sinó tot el contrari, s’intentava constantment alimentar balons interiors, dels quals, uns per mala passada, i uns altres per mala col·locació dels pivots, es perderen repetidament. D’aquí el 6-19 de  l’últim quart i, per consegüent, la derrota final del partit.

 

PRIMERA AUTONÒMICA MASCULINA
BURGER KING AT. ESCOLAR – CIUTAT D’ALCUDIA C.B.

PARTIT AJORNAT AL DIJOUS 27-11-08 A LES 21h