Important victòria de l'Escolar (3-0) davant el líder Pollença

1ª Regional

Escolar 3 – Pollença 0

Si ahir no hagués fet el vent que va fer, estic segur que haguéssim vist un bon partidet de futbol per part dels dos equips, ja que als dos els agrada tocar la pilota, però ahir resultava molt difícil jugar a futbol amb una mica d'ordre. Tot i això, l'Escolar no es va fer enrere davant el lider i al minut 3 ja es guanyava per 1-0, gràcies a un gol marcat per Edu a la primera ocasió de perill, 100 % d'efectivitat. A la segona part, el Pollença va sortir per totes i l'Escolar va fer, per mi, el millor partit en defensa per part de Medina, Kaiser, Negre, Martí, Tòfol. Es va seguir tocant la pilota, que és el que no volia el Pollença, i amb un parell de contraatacs es crearen una sèrie d'ocasions fins que tant en Miquel Ferrer (Correcaminos) i Joan Ribot varen resoldre el marcador amb dos gols més. Ja fa dos partits que l'Escolar juga bastant millor que en jornades anteriors, i ara el que compta és seguir així. Personalment, ahir vaig passar molt de gust, no tan sols pel resultat sinó per l'actitud de l'equip.

El millor, per mi, "Kaiser".

3ª Regional

C.Pastilla 7 – Escolar 1
  Segon correctiu a l'Escolar, en tres partits.

Juvenils

Lloseta 0 – Escolar 2

Tot i guanyar, es varen perdonar ocasions clares de marcar. El més important són els tres punts i el problema de sempre és el comportament dins el camp d'Antonio Paniza, el qual, als quinze minuts, ja havia estat expulsat per agredir un contrari. La categoria de Juvenils, desgraciadament, té un nivell d'agressivitat molt alt i això es tradueix en situacions complicades que s'han d'aturar de rel, i si no que li ho demanin al president del Consell.

Image

Infantils B

Escolar 3 – Ses Salines 2

Els infantils B també guanyaren al líder de la classificació. Enhorabona a tots.