48 hores després del partit segueix a l'UCI estable


Benvolguts i estimats amics tots quan sou...
Després del fatídic dissabte negre que patí, en carn pròpia l'Escolar, Informar els aficionats i públic en general que l'estat de n'Alejandro Niño segueix estancat i estable. A hores d'ara continua ingressat i conscient a la unitat de vigilància intensiva de la clínica Miramar. Els metges no li permeten realitzar cap moviment, doncs, es mareja per qualsevol petit esforç. Sembla que l'hemorràgia interna que té a la zona frontal del cap no va ni per bé ni per dolent, està estancada. Avui a les set de l''horabaixa rebrà la visita de l'equip metge que l'atén. Segons vegin quina és l'evolució del malalt continuarà a UVI o passarà a planta.

Recordar que n'Omar fou donat d'alta el mateix dissabte a vespre i continua amb la seva recuperació a casa seva. Cal mencionar i aplaudir un comunicat del club At. Rafal penjat a la web desitjant una prompta recuperació d'aquestes dues persones.
Des de Cap Vermell també desitjam una satisfactòria i prompta recuperació d'en Alejandro i d'en Omar. Els volem transmetre els nostres ànims i millors desitjos perquè molt prest els vegem corre, d'altra vegada, per les instal·lacions del nostre icònic Figueral.
A reveure!