26 temporades en el C.D.Escolar






Toni- artanenc que està molt orgullós de ser-ho, però molt content d'haver passat gran part de la seva vida, tant professional (pel seu treball) com a esportiva, a Capdepera on té grans amics que ha anat agafant durant els seus anys d'estada entre nosaltres- és seguidor de tots els equips de l'Escolar; se li veu en molts partits i assisteix a les reunions dels entrenadors que té i que han passat pel club de Capdepera.


Currículum
Jugador
Va començar de jove amb l'Avanç d’Artà, club pertanyent als frares de la localitat artanenca, amb el Pare Oliver al capdavant. Va ser una entitat dedicada al futbol de base i formatiu. L'Avanç, amb el temps, es va unir al C.D.Artà.


Toni acabà la seva etapa de jugador amb els juvenils de l’Artà. El seu lloc en l'equip era de porter.


Entrenador
Va començar amb l'Avanç aleví d’Artà i durant dues temporades va ser entrenador de l'equip juvenil d’Artà.


De la mà del president Ramón 
de ses Cuines, en la temporada 1992-93, va començar la seva marxa amb l'Escolar i va acabar amb els colors verds la temporada 2018-2019; només faltà una temporada per a entrenar un equip de Villafranca.


Amb l'Escolar treballà i entrenà en totes les categories, des de benjamins fins al primer equip en dues ocasions, campió en dues ocasions amb els cadets i un descens amb l'equip juvenil.

Entrenador de porters en diverses ocasions i en unes, altres coordinador de la pedrera verda.