El futbol femení torna al Figueral amb una victòria contundent de l'equip local

Image

1ª Regional
Pilares La Soletat 2 – Escolar 2

Aquest era el primer dels propers quatre partits complicats que té l'Escolar. Davant un dels gallets de la categoria es va aconseguir un empat, i fins i tot a falta de cinc minuts per acabar anaven per davant en el marcador, però amb una falta màxima el Pilares aconseguí l'empat. Segons el míster ens va faltar una mica de picardia, de veterania, i que ens falta el jugador que es carregui l'equip a l'esquena per tal de donar el punt de confiança a tot el grup. Tot i això un punt és un punt, però que fa gust de poca cosa.

3ª Regional
Escolar 2 – Montaura 2

La 3ª regional és capaç del millor i del pitjor i ahir ho va fer  bé a la primera part i a la segona va ser infumable.  Partit d'aquells que es fan eterns. Moltes cares noves a la convocatòria (fins i tot en Tomeu Pascual, que ja té una edat) i moltes cares conegudes a la grada que ni tan sols han fitxat. No sé exactament què passa, però a la 3ª hi ha "marron". Esper que tot s'arregli.

Image

Juvenils
Escolar 1 – Penya Arrabal B  3

Quan al final de la primera part vaig veure com l'Escolar era capaç de empatar el partit, i amb ganes i les idees clares, pensava que es guanyaria el partit, però va semblar com si a la represa sortís un altre equip i amb un parell d'errades el Penya aconseguí posar-se per davant en el marcador. L'Escolar no va aprofitar les poques ocasions que va tenir per igualar el partit i això es paga car. Al final tangana amb una acció que no em va agradar  gens per part de Pere Garau.

Infantils A
Sporting Ciutat de Palma 2 – Escolar 2

L'any passat també ho vaig dir i enguany sembla que anem pel mateix camí. Aquest equip està massa acostumat a guanyar i quan un parell de jugadors claus no tenen el dia no es juga bé i això és el que va passar ahir, del primer al darrer es va fer un mal partit i sort de treure un punt a fora que al final ens feren un doble pal que hagués estat el 3-2.

Infantils B
Sencelles 3 – Escolar 7

Els de Manolo Cuadrado duen la directa posada i de moment ho fan  d'allò més bé. S'enfrontaven al darrer classificat i no varen fallar. Enhorabona.

Alevins

Escolar 4 – Paguera 2

Tot i que en Guillem té molta feina per fer, es va jugar un bon partidet amb victòria inclosa.

Benjamins

Escolar 1 – Serverí 7

Els de Mitos ni tingueren el seu dia i el Serverí no va tenir compassió i ens va fer un greu correctiu, tot i que és un bon equip.

Prebenjamins
Escolar 2 – Margaritense 2

Els de Pascual demostraren que davant un equip gaire bé de segon any són capaços de fer front a qualsevol equip. Molt bon partit dels més petits.

Port Pollença 0 – Escolar 8

Els de segon any feren un gran partit amb golejada inclosa, aquest any a gaudir de tot l'aprenentatge de l'any passat.

Futbol Femení
Escolar 8 – Sant Jordi 0

Festival de gols de les nines al primer partit de lliga. L'adversari, molt fluixet, no va passar del centre del camp i cada cop que l'Escolar arribava amb perill era gol. Enhorabona a totes.