A punt de tancar la temporada, va en Martí i "la fa grossa".


 La temporada ja ha estat plena d'èxits i grans resultats, però en Martí no es va quedar del tot content amb la seva marca personal de la setmana passada de 1,85 (millorant sis centrímetres la seva marca de l'any passat)
Quedava una oportunitat. Una oportunitat molt dificil ja que havia de millorar 5 cm més que la seva marca anterior. La mínima per anar al campionat d'Espanya és 1,90cm, una barrera psicològica que ja l'estàvem deixant de cara a la propera temporada. Idò, no, en Martí ho aconsegueix:
Un primer intent sobre 1,90 frega amb el taló i tira el pal. El segon intent no li surt i també el tira. Li queda un darrer intent: o el supera o no queda cap oportunitat més... EL SUPERA!!!
Cal no oblidar que Martí és un saltador més bé "baixet", no és el mateix que una atleta que tengui una alçada d'1,90 i boti 2,00m que en Martí que fa 1,68 d'alçada i bota 1,90m.
Gran mèrit d'aquest atleta gabelli. A més, sols té 15 anys, o sigui que és dels petits de la categoria. Com ja va quedar clar quan l'entrevistàrem a l'inici de temporada.
Bitllet a Huelva, diumenge que ve 25 juliol bota amb els millors atletes sub.18 d'Espanya a la pista Estadi Iberoamericà de Huelva a les 18: 10h (canal en directe a través de rfea.es)

Des del club volem aprofitar també i donar les gràcies i l'enhorabona a Sandra Yaw, partícep d'aquesta meravella.