Resum i agraïments


TEMPORADA 2020-21 CLUB DE BÀSQUET CAPDEPERA

Finalitzada la present temporada, volem agrair el compromís d’entrenadors i entrenadores, coordinadors, ajudants i delegats que no han desistit en la seva tasca  en una de les temporades més atípiques de la nostra història, temporada difícil en què un esport de contacte com el nostre ha passat per diferents alts i baixos degut a les diferents restriccions derivades de la situació en la qual ens trobam immersos, restriccions que han modificat els entrenaments o els han aturat, i que han paralitzat les diferents competicions durant un temps; restriccions d’aforament a les grades que han arribat a prohibir l’assistència de públic en algunes categories.

Volem felicitar, especialment, tots els jugadors i jugadores que han tingut present en tot moment el valor de l’esforç i no s’han rendit mai encara que les circumstàncies en molts moments no hagin estat les més propícies.

Volem agrair la col·laboració dels nostres espònsors i de totes aquelles persones vinculades al Club que ens han ajudat a tirar endavant aquest projecte.

El bàsquet no atura i continuam fent feina de cara a la propera temporada. Així és que si estau interessats a formar part de la nostra família, ja sigui com a jugador/a, entrenador/a, espònsor o col·laborador/a posau-vos en contacte a través de les nostres xarxes socials o el nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

#aravadeboaravadebàsquet