Arranca una nova temporada de PILOTES FORA

Hola piloter/a
  Després d'unes merescudes vacances d'estiu, el programa d'esports de Capdepera Ràdio PILOTES FORA ha tornat a la graella radiofònica.
  Enguany amb un programa més reduït i concentrat degut a la nova gestió de la ràdio municipal per part de SIS RÀDIO i als cumpliments horaris.
 Així doncs podràs escoltar-nos tots els dilluns de 19h a 21h al 107.5 FM, les repeticions els dimarts a les 12h, i els caps de setmana també. A més podràs devallar-te els nostres programes (no els darrers sinó tots) a www.capdeperaradio.com  o a www.sisradio.cat on aviat
podràs escoltar-nos en directe per internet.
  Bé, en tot cas enguany contam novament amb tu piloter/a i evidentment t'oferim novament la possibilitat de guanyar molts premis amb el PILOTES FORA.
  Per aquest mes d'octubre sortejam un fantàstic sopar a la Pizzeria Alcapone de Cala Ratjada, on podràs gaudir de pastes, amanides, pizzes i el famós multipasta. Per optar al premi et proposam dues preguntes:
  1- Quants jugadors de fora de Capdepera ha fitxat el primer equip del C.E.Escolar de futbol?
  2- Quin és el nou president de l'At. Escolar de Bàsquet?

   Respon al nostre mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o participa durant el PILOTES FORA al telèfon 971 81 81 37.
T'hi esperam.


PILOTES FORA
Una iniciativa d'Ona Verda