CB Capdepera First Sun Cadet Masculí 56 - 35 Bàsquet Manacor

Aquesta cap de setmana ha tocat el torn als nostres Cadets Masculí CB Capdepera First Sun. La resta d’equips han descansat seguint el protocol establert per la Covid-19.

Nova victòria dels cadets a la tornada contra el Manacor. Ja a s’inici del partit se va marcar la diferència entre ambdós equips, arribant al descans amb un marcador de 35 - 16. A la segona part els locals es varen relaxar, el que va fer que la diferencia pràcticament no variés. Finalment es queda una sensació de que el marcador local podria haver estat bastant més alt.

Run and Gun Competició sense contacte CB Capdepera Pre-mini Toni Gómez Construccions.

Aquest dies s’ha celebrat també la segona etapa de la competició Run and Gun, cadascuna de les etapes es basen en diferents circuits de relleus per equips amb diferents elements tècnics, motrius i coordinatius que condicionen el temps final de cada participant. És una competició sense contacte físic i que cada equip realitza al seu propi pavelló. Els nostres preminis s’ho varen passar d’allò més bé i varen gaudir d’una alternativa diferent en aquests temps en els que no es poden jugar partits a la seva categoria.

Partits del cap de setmana

Per aquest proper cap de setmana els equips que competeixen ha donat la casualitat que tots s’enfronten amb el Bàsquet Manacor en les diferents categories, les nostres Sèniors CB Capdepera Keops i l’Infantil Mixt CB Capdepera Noah’s es desplaçaran com a visitant cap a Manacor. Els nostres Sèniors CB Capdepera Bolero juguen aquest divendres dia 4 a les 21.00 hores com a locals al nostre pavelló, us volem recordar que si encara la rampa habitual d’entrada es troba en obres podeu accedir per la rampa del costat de la dreta.