Temporada 2016-2017

Descens del primer equip

Després de 42 anys, l’Escolar torna a Segona Regional



  


Juvenils. A dalt, d'esquerra dreta: Xavier Granados, Joan Sard, José M. Serrano, Daniel Sales, Jonàs Knappertsbusch, Alejandro Pacheco – Centre: Francisco J Garau (delegat i segon entrenador), Andreu Recio, Antonio Garriga, Juan J. Muñoz, Cristopher Fernández, Ismael Venera (entrenador) – Asseguts: Julio Cabalgante, Damián Mesa, Luis Maya, Bartomeu Massanet, Juanlu Flaquer, Jaume Torres.


 

Toni Rubio, Biel Torres i Jaume Faba, tres entrenadors per a una temporada.

A l'inici de la lliga es van produir unes quantes victòries, però a mesura que avançava el campionat, l'equip va perdre força, amb resultats a la baixa. El 19 de desembre de 2016, després de perdre set partits consecutius, l'equip tècnic format per Toni Rubio (entrenador), Kiko Macarro (2n entrenador) i Fernando Martínez (preparador físic), va presentar la dimissió. Durant les vacances de Nadal, la directiva de l'Escolar va oferir el primer equip a Biel Torres, exjugador, exentrenador i expresident de l'Escolar, amb l'objectiu de redreçar el joc i allunyar l'equip de la zona de descens, però el regnat d’en Biel durà poc temps. A finals de maig de 2017, també va presentar la seva dimissió, al·legant "el poc compromís de la plantilla". Jaume Faba, a falta de deu partits, es va fer càrrec de l'equip, va posar molta il·lusió a l'envit, hi dedicà moltes hores, però va ser impossible mantenir la categoria. En 42 temporades, l'última havia estat la 1975-76, l’Escolar no havia militat a Segona Regional.


Primera regional -D’esquerra dreta. Drets: Alex A. Murillo, Lucas Patricis, Gregorio Molera, Jaume Faba (entrenador), Javier Maya, Cristian Luso - Enmig: Antonio López, Sergio Sogorp, Antonio M. Fajardo, Alejandro Molina, Abdoulaye Sow, Javier García, Fario Duque - Asseguts: Joan Aso, Francisco Heredia, Carlos Niño, Toni Serapio, Lluís Crespo, Luis I. Salas, Pablo Milán.

 Entrenadors d’aquesta temporada: Juvenil, Ismael Venera. Cadet: Miquel Bordoy. Infantil "A": Javier Barrantes. Aleví "A": Bernat Palmer. Aleví “B”: "Kiko Macarro. Benjamí "A": Manuel Morales. Benjamí "B": Miquel Borreda. Prebenjamí: José Luis Triguero.

Kiko Macarro (segon entrenador), Tolo Rubio (entrenador), Miquel Bordoy (delegat), Fernando Martínez (preparador físic)

El planter de l'Escolar emigra a Manacor. Aquesta temporada, l’Escolar va inscriure tres equips menys que la temporada anterior. Dotze jugadors i dos entrenadors van emigrar a la ciutat de les Perles

L'Escoleta va estar encapçalada per José Luis Triquero, amb José Antonio Díaz i Alex Ferrer com a ajudants. L’Escolar signà un conveni amb l'empresa Pedagosport per a impartir els seus mètodes d'ensenyament. Aquesta empresa estava col·laborant amb l'Atlètic Balears, l’Andratx, el Son Sardina, etc.

Els juvenils, entrenats per Ismael Venera, van ascendir a Regional Preferent, i l'equip Benjamí, dirigit per Manolo Morales, quedo campió de el Grup C de Segona Regional.

Francisco Javier Corbacho i Sergio Barroso Carrasco van ser convocats per disputar la segona fase del VIII Campionat Nacional de seleccions territorials Sub 16, disputat a Saragossa.

José Luis Triquero

Durant aquestes últimes temporades, José Luís es mereix una menció especial per la seva tasca incansable i la gran dedicació a la feina, dirigint la pedrera, preocupant-se dels més petits, sent coordinador de futbol base, inculcant valors esportius i humans als al·lots, preocupant-se de qualsevol problema que pogués tenir el nin... Mai va valorar els resultats com a primera fita; el seu objectiu sempre va ser que aprenguessin i es formassin d’acord als valors que ha de tenir un esportista de qualsevol esport de base. Va ser una llàstima que la temporada següent, amb el canvi de directiva, no volgués continuar. Difícilment es troben entrenadors de la seva vàlua per a l'escoleta, el futbol prebenjamí i el benjamí.


Darrer equip de benjamins entrenat per José Luis Triguero.

 


Classificació Primera Regional 2016-2017

Miquel Bestard