Algaida, 1
Escolar, 0


Derrota per la mínima
a Algaida, 
on es va veure 
que ara mateix
l'Escolar és un equip
amb poca pegada







1ª Regional

Algaida 1 -  Escolar 0


Tomeu, Joan Garau (1), Javi del Canto, Martí, Àlvaro, Pirata (Rafa Navarro), Rocha (3) Kaiser, Bernat, Piris, Joan Ribot (2) (Xiqui), Aitor (Edu).


L'Algaida és un equip que sembla que no fa res de res i quan menys t'ho esperes et fa un gol i llavors hi ha molts de problemes per marcar ja que es tanca darrere i no hi ha qui passi. Això és el que va passar ahir. L'Algaida, a la primera part, va jugar amb nou jugadors, ja que n'hi havia dos que havien passat mala nit (o bona) i crec que s'hauria d'haver aprofitat la situació. Durant tota la primera part, l'Algaida va ser un desastre, tot i que cada cop que es treia un corner, falta, etc, es creava perill, ja que aquesta és l'única arma que te. A la segona part va semblar que sortia un altre equip i també l'Escolar va fer un parell de canvis que li donaren molta més mobilitat, amb Rafa i Edu. L'Escolar va tenir dues ocasions clares de marcar, una amb una rematada de Joan Garau, de cap, davant el porter, i en el darrer alè en Xiqui va estavellar una pilota al pal. L'Algaida va marcar amb una treta de falta a les acaballes del partit i va ser del tot impossible empatar. Tenim el mateix problema que l'any passat, no sabem si el porter contrari és bo o dolent, si tan sols crees dues ocasions clares de marcar és molt difícil guanyar partits tirant a porta dues vegades. Aquesta és per a mi l'assignatura pendent que té ara mateix l'Escolar.


      Image

Juvenils

Manacor B 0- Escolar 0


Infantils A

Escolar 0 – Sta Catalina 0


Bon inici de l'equip de Pep Fuster, puntuant davant un dels gallets de la categoria, enguany la 1ª Regional. D'entrada, l'objectiu és salvar la categoria. Jo tan sols vaig poder veure la primera part i l'equip està molt sòlid en defensa i aquesta és per mi la línia més forta que té l'Escolar, començant per Pau, Marcos i Miquel Martí  i un Joan Aso que enguany durà tot el pes de l'equip al centre del camp. Enhorabona a tots.


 

Infantils F7
Escolar 1 - At La Union 4


Manuel Muntaner

Pilotes Fora