Temporada 2012-2013



  

ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DE L’ESCOLAR

TONI FAJARDO REELEGIT


La nova directiva. Drets: Francisco Moreno, Manolo Saavedra, Toni Fajardo, Rafa Morales, Manuel Carrasco. Asseguts: Jaume Faba, Manolo Navarro, Miquel Bordoy, Agustí Lliteres



Per segona vegada en  la història del club, hi va haver eleccions a president

Toni Fajardo, després de vuit temporades al capdavant de l'entitat, havia declarat que no es presentaria a la reelecció, però en l'últim moment canvià d'idea i va presentar la seva candidatura.

L’altra candidatura va ser l’encapçalada per Fernando Peñalver Vico.

Els dos candidats a la presidència


Al Centre Cap Vermell, el club va celebrar, el 10 de maig de 2013, l’assemblea general extraordinària, en què les votacions van donar el següent resultat:

Candidatura de Fernando Peñalver Vico: 71 vots.

Candidatura de José Antonio Fajardo: 129 vots

Hi hagué un vot de nul.

Va resultar escollida la següent candidatura:

President: José Antonio Fajardo Fajardo

Vicepresident 1r: Manuel Carrasco Tejada

Vice-president 2n: Miquel Bordoy Ferrer

Secretari: Francisco Moreno Pérez

Tresorer: Manuel Granados Téllez

 Vocals: Manuel Navarro Jiménez, Rafael Morales Novo, Manuel Saavedra Hernández i Agustí Lliteres Sureda

Torneig de Pasqua

Es va disputar en Es Figueral un triangular de futbol juvenil entre el Perines de Santander, entrenat pel nostre paisà Guillem Danus, que ara resideix en aquella localitat, l’Escolar i l’Artà. Els resultats van ser els següents / Arta 1-0 Perines / Escolar 2-1 Perines / Arta 1- 1 Escolar / Després de l'empat a punts, a la tanda de penals l’Escolar va superar a l'Artà.

Primera Regional Preferent 2012-2013

Segona temporada amb en Xisco Varon com a entrenador. Bon grup, treballador i amb ganes, l'equip quedà a la 14a posició. La temporada anterior s’havia quedat a les portes de jugar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió, però en aquesta nova temporada el grup no va tenir preparador físic, peça fonamental en el futbol d'avui.


Presentació Preferent. Drets: Peret, Grego, Manula, Pacheco, Bernat, Isma, Miquel i Joan. Drets (centre): Bisellach, Gayà, Sergio, Jeroni (2n entrenador) Xisco Varon (entrenador), Rafa (delegat), Rigo, Iván, Cascales. Acotats: Servera, Edu, Sergi, Fran, Xampi, Àngel i Jaume


Una alineació de l’equip de Primera Regional Preferent. Drets: Víctor, Isma, Hassan, Peret, i Ángel. Acotats: Torreblanca, Servera, Fran, Edu, Alex i Martí.

 
Juvenils Primera Regional 2012-2013

L'entrenador dels Juvenils Primera Regional va ser en Pep Fuster, una temporada difícil ja que després del descens de l'equip, la temporada anterior, en Pep va tenir feina per formar un equip en condicions, però a al final quedà classificat en el 4t lloc.


Juvenils. Drets: Fajardo, Enric, Joan, José Ramón, Alex, Aso, Aitor. Acotats: Gustavo, Javi García, Crespo, Carlos Niño

Classificació Primera Regional Preferent 2012-2013


Miquel Bestard