Sa Pobla 2 – Escolar 0



Horabaixa de molt de vent al municipal de Sa Pobla. Aquest mateix vent, ha fet i ha propiciat que el joc fos dificultós per als dos equips. Des de les banquetes es demanava amb insistència jugar la pilota amb passades curtes i rases. Quan la pilota era jugada per alt i en llarg el seu control o domini era molt complicat, per no dir del tot impossible.

Pel joc que sol desenvolupar l’equip gabellí aquest vent ha sigut nefast. Al llarg dels noranta minuts no hem sigut capaços d’arribar ni una sola vegada, repetim... ni una sola vegada, després d’una jugada trenada, amb perill a la porteria contraria. Amb aquestes circumstancies i pobre estadística és fa molt difícil poder guanyar el partit o treure punts de fora casa. No penseu que el Poblense hagi fet molts més mèrits que els realitzats per l’Escolar. No. Ambdós equips han navegat dintre un nivell molt baix, quan parlem de fer futbol. El que si ha sabut fer l’equip patater, ha estat aprofitar les poques ocasions de gol que ha tengut. Pràcticament tot el partit ha transcorregut al centre del camp i en tretes continues de bandes. No s’han pogut veure ocasions a on s’hagin posat a prova la vàlua dels dos porters.

L’Escolar, altre cop amb moltes de baixes, s’ha vist obligat a convocar jugadors de l’equip juvenil. Fins fa unes setmanes als entrenaments eren prop de vint jugadors i, ara mateix, el míster Venera, es veu amb prou feina per fer una convocatòria amb els setze jugadors reglamentaris. Pensam que l’aturada nadalenca serà positiva pel nostre equip, ja que l’entrenador, disposarà de temps per reflexionar i reestructurar l’estratègia a seguir a partir d’ara. Recuperar els jugadors que ara mateix, per un motiu o per altre, no poden ser alienats o convocats, és la tasca més important a realitzar.

Cada vegada queden manco partits per acabar la primera volta i, els resultats, dissortadament no són els que tothom voldriem que fossin. Estam segurs que, aquestes petites vacances, serviran per carregar bateries i tornar a il·lusionar-se per afrontar la segona volta amb possibilitats de conquerir els llocs capdavanters que donen la possibilitat de jugar el play-off d’ascens. Així ho desitgem i així ho contam.

Sols ens queda, des de aquesta humil secció, desitjar a tots els nostres assidus lectors unes bones festes de Nadal i una bona sortida i entrada d’any.

Per favor... sigueu molt feliços! Ens llegim, d’altre vegada, l’any que ve...