Cros XXI Emilio de la Camara a Marratxi

Diumenge, 17 de novembre, va tenir lloc el Cros XXI Emilio de la Camara a Marratxi. Claudia Troppa Sport Center participà, amb un total de 37 atletes de club repartits en totes les categories.

Cal destacar la molt bona actuació de Glòria Jaume aconseguint la segona posició en la categoria sub-8 femení i Toni Llaneras en masculí, que va aconseguir la cinquena posició.

A la categoria sub-10 femenina va sorprendre la molt bona carrera de Maria Femenies, ja que és el seu primer any en atletisme i el seu primer cross, quedant en la novena possició davant de les seves companyes d'equip. Pel que fa a la categoria masculina, el millor va ser Jaume Cutillas amb la 15a posició.

A la categoria sub-12 femenina, Inés Lorenzo, va ser tercera i Paula Lorenzo cinquena, a més de destacar la novena posició de Maria Servera, totes elles van ser les millors. A la categoria sub-12 masculí Jaume Llaneras va ser cinquè i Victor Wallrabenstein va arribar en la 12a posició.

Elisa López, encara amb sensacions de no haver-ho donat tot en la cursa sub-14 (1.000m), va obtenir un temps de 03:47 i una molt bona 6a posició.

Malgrat hem el títol de "Primer cros de la temporada", segons com es vegi ja que la temporada 2018-2019 s'allarga fins a finals de desembre i així començant la nova temporada l'1 de gener de 2020. Fins ara el canvi s'efectuava al novembre, llavors hem començat amb les antigues categories i partir de gener alguns atletes correran en altres categories i distàncies.

El proper cros serà diumenge 24 de novembre, també a Marratxi V Badia de Palma. Cal informar que en aquestes curses hi ha una prova únicament per a corredors populars que sempre es poden apuntar allà, el mateix dia.