Crònica Volei Capdepera
Diumenge 17 de Novembre 
Parque Nereida Suites Hotel 1 - Club Voleibol Alcúdia 3

Sets: 8-25 / 25-10 / 9-25 / 12-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Lena Rocha, Gloria Reche, Elena Navarrete, Marta Muñoz, Neus Garau, Aina Alzamor, Ainoa Perez i Paula Lorenzo.

Molt bon ambient al poliesportiu per gaudir del partit. 

El partit començava amb una actitud bastant pessimista, ja que les jugadores sortien amb por i veien que l’equip contrari tenia més nivell. Això feia que una sola jugadora realitzés 12 serveis seguits i el marcador reflectís un 0 a 12, molt difícil de remuntar. Sols unes quantes errades de l’equip contarari ens aportaven 9 punts al nostre marcador. 

Al segon set les nostres sortien disposades a lluitar cada pilota i elaborar jugades en atac. Gràcies a aquest canvi de mentalitat, el set acabà en un 25-10 a favor de l’equip gabellí. 

El tercer i quart set han estat molt idèntics en quant a joc, els serveis i atacs  potents de l’equip d’Alcúdia feien mal al nostre equip. Tot hi així les nostres jugadores han lluitat i hem pogut veure jugades molt completés entre els dos equips. 

Com a conclusió final, les nostres jugadores expressaven que davant un equip superior es cohibeixen i la pressió les supera per això s’ha de treballar de valent a cada entrenament i deixar aquesta por i sortir a la pista al 100%.