Escolar 2 - Artà 2
Jugada que originà el primer gol local.


Horabaixa ennigulat i bona temperatura per disputar un partit. El derbi no ha decebut a ningú. Ple fins a la bandera i una grada d'animació local molt renouera. Ni els més vells del lloc recordaven una assistència tan nombrosa al camp des Figueral. Les dues aficions han complit de sobra amb el seu paper. Han assistit al camp i cada una de elles ha encoratjat al seu equip amb molta de esportivitat.





Els dos equips estaven prou motivats i hom mostraren en el camp d'Es Figueral.







En quan al partit dir que les banquetes han estat més presents que mai. Ha sigut un partit molt tàctic el plantejat pels dos místers. N’Isma ha canviat el seu clàssic 1-4-2-3-1 pel 1-4-1-4 amb la intenció de tenir superioritat numèrica al centre del camp cosa que ha aconseguit amb moltes fases del partit. L’Artà segur de les seves qualitats ha sortit una mica a deixar que l’Escolar dugués el pes del partit. Fruit d’aquest domini consentit els gabellins, al minut 6, s’han adelantat en el marcador en la clàssica jugada en profunditat per la dreta que remata Alex Niño. Poc temps desprès en Jaume Faba s’ha lesionat, cosa que ha fet tremolar els fonaments tàctics de l’Escolar. A partir d’aquí, l’Artà ha anant, de mica en mica, imposant la seva veterania i s’ha fet amb el centre del camp. Ha estat en un còrner quan el porter local ha tingut una sortida desafortunada i el jugador artanec, completament lliure de marcatge, ha marcat, de cap, l’empat (minut 36). I així acabaria la primera part.


Molt joc enmig del camp i joc de pissarres des de les banquetes.


Al començament de la segona part en Darder
, entrenador de l’Artà, ha ordenat fer una passa endavant deixant el seu nº 2 com a boia a la banda esquerra de l’atac vermell. Això creava molts dubtes a la línia de mitjos de l’Escolar. Però aquesta avançada de línies la ha sabuda aprofitar l’Escolar que ha començat a crear molts problemes aprofitant la seva velocitat per la banda dreta. Els continus contraatacs han donat el seu fruit amb el segon gol local, obra de M Ángel Rueda. L’Escolar ha gaudit d’un parell més de clares ocasions per afegir distància en el marcador. I quan es perdona tant ja sabem el que succeiex. L’Artà, al minut 88, en una altra jugada a pilota aturada, on el nostre porter no ha sortit de davall els pals, el davanter artanec, lliure de marques, ha establert l’empat, que seria el resultat final.



Pens
am que avui l’Escolar ha sigut superior a un Artà que no pensava trobar un Escolar tan motivat. Avui hem demostrat que som tan bons com els qui més i que si seguim amb aquesta dinàmica l’ascens i, per que no, el primer lloc, és del tot possible. Esperam que les lesions dels dos Jaumes siguin de curta durada


Primer gol de l'Artà que suposava l'empat 1-1 (36')


2-1 Gol de M Ángel Rueda (63')


2-2 Darder a la treta d'un córner (88')

El partit ha estat intens, però s'han de cuidar les targetes. Avui, a l'Escolar n'hi han tret 5, algunes per protestar. 
De moment, l’Artà es consolida al cap damunt de la classificació amb 23 punts. Líder solitari. L’Escolar, segon amb 19.






Dissabte qu
e ve tenim una bona oportunitat de consolidar aquest bon moments de joc contra el Pòrtol.  Diumenge 3 de novembre presentació dels equips. El mes de novembre marcarà la dinàmica, ja que ens trobarem amb els capdavanters de la categoria.


Altres resultats del cap de setmana:

SP.AT.CIUTAT DE PALMA 2-JUVENIL 2
AT.MANACOR 1-CADET 1
INFANTIL 1-PATRONATO A 13
CARDASSAR 14-INFANTIL F7 2
SANTA MONICA 0-ALEVÍ A 1
MURENSE 3-ALEVÍ B 1
BENJAMÍ A 0-POBLENSE A 10
SERVERENSE 10-BENJAMÍ B 0
SINEU 3-PREBENJAMÍ 2