Lloret  3 - Escolar 1

El partit ha començat amb una de dolça i una altra d’agra. La dolça, el gol d'Alex Niño i l’agra la lesió den Jaume Faba. A la primera part no hi hagut un clar dominador del joc. Més bé podem dir que el futbol ha brillat per la seva absència. Però en cinc minuts, del 30 al 35, el Lloret ha capgirat el marcador i la primera part ha acabat 2-1. El futbol de carrer, pilotada va pilotada ve s’ha imposat al futbol que li agrada fer a l’Escolar. El nostre centre del camp ha estat en tot moment incòmode sense poder imposar el seu ritme de joc. Les dimensions del camp tampoc ens han ajudat gaire. No han pogut trenar jugades clares de gol deixant l’atac a l'improvisacio o inspiracio de jugades de caire individual.

A la segona part les instruccions del míster Venera no han donat el resultat esperat i el partit així com pasaven els minuts era més del Lloret, que al minut 52 ha marcat el 3-1. Hem fallat un penal quan faltaven deu minuts que, si l’haguèssim marcat, ens hagués ficat una altra vegada dins el partit.

És difícil mantenir un ritme de joc elevat durant tota la lliga i no sempre es pot guanyar, que és el que voldríem. Ens hem de mentalitzar que el contrari també juga i no sempre podem estar encertats. Ara toca oblidar aquest partit i preparar el de dissabte que ve amb el Santa Ponça. No es poden perdre més punts contra equips com el Sóller i el Lloret. El pujar de categoria ningú ha dit que sia una tasca fàcil però ho tenim, de moment, al nostre abast. Hem de seguir picant pedra ja que de l’esforç surt el profit.