Escolar 5 - San Cayetano 1

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci pel traspàs de Miquel Garau “Bessó”, exdirectiu de l'Escolar.
L'any 1962 l'Escolar va desaparèixer de la competició federada. L'any 1965, Miquel Garau Aguiló "Besso", al costat de Sebastià Pascual Rosselló, Sebastià Ferrer Pascual "Maleter", Pere Bonnín Fernández "Cerol" i Pedro Massanet "de na Velleta" van posar les bases de la tercera etapa del club, etapa que encara perdura.




La victòria de la setmana passada ha calat dins l’afició. Avui, ha respost i ha assistit al camp com feia molt de temps que no era així. Esperem que això tans sols sigui la punta de l’iceberg i que l’afició doni suport, d’una vegada i per totes, a l’equip gabellí. Pel que fa al partit, pensam que el resultat ho diu tot.

L’equip ha tornat a fer un bon partit. Tot i el resultat, a l’Escolar li ha tocat picar pedra més de mitja hora, fins que han arribat els gols. La defensa ha estat molt seriosa i ben situada i ha resolt amb encert les poques jugades de què el San Cayetano ha disposat. El binomi Joan Sard i Toni Miquel Fajardo són del tot resolutius com a pivots defensius. Creim que aquesta temporada es parlarà, i molt, d’aquests dos jugadors. En Jaume Faba i en Miki aglutinen les millors ocasions de gol, assistits per Les encertades passades que fa en Juanlu. Avui han sabut madurar el partit fins que han tingut un mediocre San Cayetano contra les cordes. Aquesta jornada han estat cinc gols, però haguessin pogut ser alguns més. Però, en bastar, basta.

Diumenge que ve retem visita al sempre complicat Sóller. Pensam que amb aquesta actitud s’aconseguirà un resultat positiu.



Gols
1 - O (35') RUEDAS NEGRE, MIGUEL A
2 -0 (41') FABA SANCHO, JAUME
3 -0 (42') RUEDAS NEGRE, MIGUEL A
4 -0 (51') FLAQUER LINARES, JUAN L
4 - 1 (61') BOSCH ARANDA, VICENTE
5 - 1 (62') FABA SANCHO, JAUME

Alineació:

1 LIMA, ALEXIS LEONEL
2 GRANADOS MULERO, XAVIER
3 GARCIA MANRIQUE, JAVIER
4 MAYA SANCHEZ, JAVIER
5 BARBA ALZINA MIQUEL
6 SARD FLAQUER, JOAN
7 RUEDAS NEGRE, MIGUEL A
8 FAJARDO ESTEVA, ANTONI M
9 NIÑO LIZARAZO, ALEJANDRO HELY
10 FABA SANCHO, JAUME
11 FLAQUER LINARES, JOAN L

Suplents
13 LOPEZ VIEJO, ANTONIO
14 PRATICIS , LUCAS S
15 CRESPO FUSTER, LLUIS