Can Picafort 1 - Escolar 6



Immillorable començament de la lliga per part d'un Escolar que ha estat  molt superior a un Can Picafort molt fluixet. L'Escolar ha començat el partit així com l'ha acabat: dominant a totes les línies del camp.



Als 30 segons de joc, l'Escolar ja s'hagués pogut  avançar en el marcador. Aquest domini constant ha que les ocasions i els gols anassin caiguent a favor de l'equip gabellí. El resultat tan inflat pot donar una visió  equivocada del que ha estat el partit.
L'Escolar ha hagut de fer una feina molt seriosa en tot moment per  tal de poder imposar el seu ritme de joc i la seva pegada al rival de torn.




Malgrat ser el primer partit i sigui molt prest per a fer valoracions, ens atrevim a dir que  enguany podria se l'any de la retornada a primera regional. L'equip ha estat molt bé i el milor de tot és que encara se li veu marge de millora.




Ja comença a notar-se la ma i el mou sistema de joc del mou míster Isma Venera. Veurem si el temps ens dona la raó o no. Sigui el que sigui la bona imatge que ha donat avui l'equip servirà per donar un cop d'atenció als següents rivals dels gabellins.



La setmana que fe rebem la visita del San Cayetano que sembla que sembla  que podria ser una bona oportunitat per sumar tres punts més.

Gols.
0-1 (minut 40'): Jaume Faba Sancho
0-2 (minut 43'): Jaume Faba Sancho
0-3 (minut 48'): Miguel Angel Ruedas Negre
0-4 (minut 56'): Jaume Faba Sancho
0-5 (minut 60'): Joan L. Flaquer Linares
0-6 (minut 40'):  Miguel Angel Ruedas Negre
1-6 (minut 40'): Joan a Canet Quetglas