Temporada 1997-1998 (1)

  


 Colau Mayol, al centre, primer president de l'Atlètic Escolar, tot i que el seu treball normal va ser de delegat de diversos equips.

 

D'aquestes temporades cal destacar el següent:

1r. Per norma federativa, el C.E.Escolar no podia ni pot tenir dos equips base jugant a la mateixa categoria i només se'n pot inscriure un. Els estatuts de C.E.Escolar estan fets només per al futbol.

2n. Aquests motius van conduir al fet que la directiva de l'Escolar, en la temporada precedent, creàs un altre club esportiu paral·lel amb el nom d'Atlètic Escolar, amb uns estatuts diferents en què caben tots els esports: bàsquet, petanca, voleibol, ciclisme, judo, natació, etc. D'aquesta manera, i encara al dia d'avui, l'At. Escolar pot tenir qualsevol secció esportiva inscrita, i així l'Escolar pot presentar dos equips en la mateixa categoria, com per exemple l'equip A, com a C.E.Escolar, i l'equip B, At. Escolar.

3r. El primer president del nou club At. Escolar va ser en Colau Mayol, acompanyat pels altres directius del C.E.Escolar

4t. Després d'uns anys, el C.E.Escolar va tornar a inscriure la secció de bàsquet, la directiva de la qual encapçalaren en Lorenç Servera i en José Herrera, que van arribar a un acord amb la directiva de l'Escolar. A partir d'aquesta temporada, torna el bàsquet al si de l'Escolar.

5è. Aquesta temporada 1997-98, l'Escolar la va començar a les instal·lacions d'Es Figueral, on va tenir la presentació de tots els seus equips, però es va haver de desplaçar a jugar al Clot de sa Grava de Cala Rajada, perquè en el terreny de joc s'hi havia de posar gespa artificial

El primer camp de futbol de Mallorca amb gespa artificial va ser “Miquel Nadal” de Palma; el segon, al principi de la temporada 1997-98, el del Sóller, club al qual se li van exigir per poder jugar en Segona Divisió; el tercer, el de Capdepera, per la qual cosa vam ser pioners en camps amb aquesta superfície. Després, a poc a poc, es va anar instal·lant gespa artificial per tots els camps de Mallorca

Aquesta temporada hi va haver directiva nova, continuista de les temporades anteriors, canviant posicions, la mateixa directiva amb algunes incorporacions i baixes. Hi va estar quatre temporades i quedaà formada de la següent manera:

President, Miquel Bestard; Vicepresident 1r, Pedro Sard; 2n, Biel Flaquer; 3r, Miguel J. Esteva; Tresorer, José Medina; Comptable, Tòfol Irles; Secretari, Jaume Moll; Vicesecretari, Joan Terrassa Flaquer; Vocals, Joana Estela, Jeroni Sureda, Manolo Martínez, Llorenç Garau, Pedro Font, Damià Cassellas, Miquel Casellas, José Herrera (Bàsquet), Lorenç Servera (Bàsquet) Colau Mayol; Delegats d'equips, Antoni Mestre i Maria Antònia Garau.

Presentació d'equips 1997-1998

Primera Regional. Drets: Pep Fuster (entrenador), Salva Castro, ¿?, Tomeu Gómez, J. Ribot, Kiko Colom, P. Alzamora, M. Garau, F. Cardiel, Antonio, D. Flaquer, T. Riutort, P. Pascual. Acotats: Fran García, J. Manuel, Juanca Barrantes, T. Ribot, M. Maria, Joaquín Moll, Juanma García, Armin Aichman, Luci Flaquer.

Juvenil. Drets: Tòfol Irles (delegat), Fernando Moreno, Ángel Domínguez, Jesús Banzic, Tòfol Irles, ¿?, Raúl Valero, Bernat Palmer (entrenador). Acotats: Rafa, Juan Paris, Xavi Alzamora, Toni Camps, Salvador.


Equip cadet entrenat per Toni Brunet.


Miquel Bestard