La competició va tenir lloc a la platja de Sant Joan, Alacant

Aquest passat cap de setmana es va disputar la Copa RFEF de futbol platja a Alacant, a la platja de Sant Joan.
El San Francisco va realitzar una gran fase de grup, on va guanyar el primer partit 10-5 contra el Fuensalida (Castilla la Manxa); el segon partit, el més complicat de tots, quan faltaven 15 segon, es va empatar al Levante 4-4 i amb aquest resultat es donava la campanada de la jornada. Dissabte al matí es jugava passar a semifinals contra Bala Azul (Campió de Múrcia) on un empat o una victòria per l’equip de Palma els feia passar a semifinals.

El partit va ser molt dur i complicat, durant els dos primers quarts el San Francisco perdia 0-1 però al darrers quart l’equip de Ciutat va remuntar i es va posar 3-1, faltant un minuts ,els murcians varen marcar i el partit va acabar amb un 3-2 i la classificació a semifinals, la sorpresa de la Copa l’havia donada el San Francisco en la seva primera participació.

Dissabte capvespre es van jugar les semifinals contra el primer classificat del grup A, CD Marbella. Nomes començar el partit el San Francisco es va posar 3-0, tot va començar rodat, al final del primer quart el resultat era 3-1. Es va seguir amb molt bona feina i al final del segon quart el resultat era 5-2 i al final del partit el San Francisco havia guanyat i passat a la final amb un 8-3.

La final es va jugar diumenge a les 12.15 del mati contra el Levante. Partit que va guanyar el favorit de la competició per un 4-1, tot i així s’ha de dir que l’equip de Palma va lluitar i disputar de tu a tu als campions.

Els jugadors, l’equip tècnic i la directiva del San Francisco Beach Soccer va acabar la competició molt contents i orgullosos.
Esmentar que si el Levante guanya la Lliga Nacional, on tot està al seu favor, al ser campió de lliga i copa, el San Francisco i el Levante jugarien la Super Copa d’Espanya.