Image                                                                                                            Image
Després de setmanes de incògnites i rumors de tot tipus, poc a poc es van coneixent els entrenadors dels diferents equips del CE Escolar (www.ceescolar.com). Aquesta setmana ja podem confirmar les places potser més cobejades del moment dins al club.
La sorpresa ha saltat al primer equip, ara de nou a Primera Regional, on les quinieles no apuntaven al que finalment serà entrenador del primer equip, ni més ni menys que en Pedro Pascual més popular com a "Hansi", conegut per tothom sobretot com a jugador de les diverses categories del club, però amb poca experiència a les banquetes, tan sols un any al fútbol base.
La banqueta de l'equip Juvenil finalment la continuarà ocupant en Biel Torres després d'aconseguir mantenir la categoria amb una segona volta esplèndida de l'equip. Així doncs, tot i que al juny en Biel i el club semblaven lluny d'arribar a una entesa, finalment després de diferents ofertes i contraofertes amb condicionants que més endavant procurarem facilitar-vos, el club i en Biel Torres han firmat un nou contracte per una temporada més amb els juvenils.
Equip de l'Escolar juvenil 2006-07
A tots ells els desitjam una bona temporada.