El cap de setmana del 5 d’abril, s'ha disputat a Capdepera i Bunyola, els campionats de Balears Alevins. Capdepera va esser la seu del campionat masculí i el femení es va disputar amb dues seus a Capdepera i Bunyola.

 

A Capdepera es va fer un muntatge impressionant, amb 6 pistes dins del pavelló, una carpa per a l'organització, a la que no faltava fruita, aigua informació i obsequis per els participants. El campionat masculí va tenir 8 equips inscrits. 2 del CV Sóller, 2 del CV Pòrtol, a mes del CV Artà, CV Manacor, CV Sant Josep i  CV Sagrat Cor. Es va decidir que el format de la competició eren 2 grups de 4 equips, dels quals els dos primers accedien directament a semifinals.

 

Després de la fase de grups del dematí a Capdepera, tocava gaudir de una gran paella a la que estàvem convidats jugadors, entrenadors i àrbitres, a mes de un merescut descans, ja que a la jornada de l'horabaixa tocava jugar-se les semifinals i la final. Els equips classificats per a les semifinals foren: Pòrtol 1, Artà, Manacor i Sóller 1, arribant a la final el CV Manacor i el CV Pòrtol. Finalment l'equip portolà es proclamà campió de Balears i el Manacor va quedar segon, classificant-se aquests dos per el campionat d'Espanya. Sóller i Artà completaren la classificació final per aquest ordre.

 

El campionat aleví femení es va compondre de 6 grups, ja que teníem l’increïble xifra de 26 equips inscrits, els clubs que van presentar equips foren: Bunyola, Sóller, Pòrtol, Sagrat Cor, Cide, Sant Josep, Esporles, Son Ferrer, San Cayetano, Manacor i Algaida. Aquest campionat es va disputar a la jornada del dissabte simultàniament a Bunyola i Capdepera, deixant la fase final per el diumenge a Bunyola. Finalment el pòdium quedà de la següent manera: 1º CV Manacor, 2on CV Sóller, 3er CV Pòrtol i 4rt Esporles VC.

Volem donar les gracies al CV Capdepera, ajuntament de Capdepera i al CV Bunyola per l’excel·lent organització del torneig, i també a tots els participants, que van demostrar una gran esportivitat i grandíssim ambient, a un torneig que any rere any veiem créixer. 



Informació: Federació de vòlei 
Imatges: Premsa/Capdepera i federació vòlei