Sóller 2 Escolar 1



L’Escolar: el primer equip que, malgrat jugar amb tres porters, perd el partit.

No fa cap rialla més be tot el contrari. Dons sí, el primer equip de l’Escolar, s’ha presentat a Sóller amb deu jugadors de camp i tres porters. Llastimosa i penosa la imatge que està donant l’Escolar, com a club, aquests darrers partits.

On es la directiva? És bo de fer donar la cara i treure pit quan els resultats acompanyen. Però ara, quan les coses venen mal dades, no es veu cap directiu als desplaçaments per tal d’animar als jugadors de l’equip. Vergonya senyors! Vergonya de veure un club com l’Escolar fa el ridícul un partit rere altre. Fa llàstima veure la impotència i solitud d’un cos tècnic i de tretze jugadors, que van a donar la cara a Sóller a les vuit del vespre, mentre no hi ha cap directiu que es digni a acompanyar a la gent que en condicions de desigualtat defensen fins el darrer alè la samarreta de l’Escolar.

Ja fa dues temporades que tenim sortida de cavall i arribada d’ase. Però malgrat l'imatge que donem no tot es negatiu. Cal destacar a aquests tretze jugadors que avui han donat la cara per la dignitat d’un club com és l’Escolar. Tretze jugadors que ho han donat tot i que no han baixat el braços en cap moment. Tretze persones responsables que no han posat cap excusa per viatjar a Sóller en un horari desagradable. Tretze jugadors que es mereixen ser titulars fins que acabi aquesta fastigosa lliga. Això fa plorera.

Ja sabem que hi ha el que hi ha i que no es pot fer més del que es fa dins el terreny de joc, però la directiva si tenia possibilitats, quan era hora, de fer alguna cosa més per evitar aquesta situació tan desastrosa.

Avui no cal parlar del partit davant d’un rival dels mes xerecs d’aquesta segona regional. El filial del Sóller de tercera. Recordem que Sóller és un municipi semblant a Capdepera. Tot dit.

Ara tenim tres partits seguits a casa, es difícil, però encara tenim l'esperança de no perdre la poca dignitat que ens queda. Des de aquesta secció encoratjam al jugadors i al cos tècnic perquè, des de la solitud, continuïn, ja no guanyant partits, però si, al manco, donin la cara per a un club de tant prestigi i entitat com és l’Escolar.



Resum cap de setmana

Juvenil 2-Pla de na Tesa 3
Palmanyola 0-Cadet 5
Llosetense 1-Infantil F11 3
Infantil F7 4-Algaida 4
Juv. Son Oliva B 4-Aleví A 4
At.Manacor 5-Aleví B 3
La Salle A 7-Benjamí A 0
At.Manacor B 4-Benjamí B 1
Prebenjamí 2-Es Pla B 1