Escolar 1 - Vilafranca 3. Isma Venera nou entrenador per a la propera temporada.



Tornava l’Escolar a Es Figueral després de les obres d'acondicionament del recinte esportiu. També ha reaparegut n’Enric que després d’estar tota la temporada lesionat sembla que ja està be per jugar.

En quan al partit, dir que no passarà a la història pel futbol practicat per ambdós conjunts, ans al contrari, el futbol aquest horabaixa ha brillat per la seva absència. El Vilafranca s’ha imposat a un Escolar amb suma facilitat fora fer res de l’altre món. Practicant un futbol de pilotada endavant i pus. El Vilafranca s’avançà al minut 37 i en Jaume Faba tres minuts després empatà. Els gols de la victòria visitant arribaren acabant el partit, als minuts 83 i 89.

L’Escolar ha pagat un preu molt alt a les errades que ha fet en defensa. La primera part ha estat mes o manco disputada pels dos conjunts, a la segona no s’ha vist res de res. L’Escolar ha entrat en una dinàmica molt negativa que serà molt difícil d’aturar. Tot just quan aquesta setmana s’ha fet oficial que Isma Venera l’any que ve serà el nou entrenador del primer equip.

La setmana que ve l’Escolar retrà visita al Sóller amb uns ànims minvats degut a la deriva de resultats adversos.




Resum cap de setmana

Penya Arrabal C 6-Juvenil 4
Cadet 0-At.Manacor 3
Infantil F11 3-At. CIDE 0
Sp.Son Ferrer 3-Infantil F7 13
Ses Salines 1-Aleví B 2
Benjamí A 3-Constancia B 3
Benjamí B 2-Campos At. 5



ISMAEL VENERA, entrenador del primer equip la temporada que ve.

No sabem si és el millor moment per anunciar-ho, quan encara falten 7 partits per acabar la lliga. Però vista la trajectòria dels darrers partits i la posició a la classificació tant se val. 

La notíkcia s'ha rebut amb moltes esperances ja que Ismael és un bon etrenador de reconeguda solvència i experiència suficient per afrontar l'ascens l'any que ve.

Ismael Venera ha militat al RCD Mallorca, Manacor, Ce Escolar, Artà i Serverense. Ha viscut la cara i la creu del Futbol Regional, aconseguint diversos ascensos i descensos amb l'Escolar.

- Temporada 2010-11, en ALEVINS F11 de 2ª Regional, subcampionat en l'última temporada que els Alevins eren de Futbol 11,

- Temporada 2011-12, Ismael Venera va entrenar als ALEVINS recentment ascendits a Preferent i va aconseguir contra tot pronòstic mantenir la categoria.

- Temporada 2015-16, Ismael Venera va entrenar el primer equip de l'Escolar.

- Temporada 2016-17, va pujar de categoria amb els Juvenils de l'Escolar.

És el prototip d'entrenador que desitgen tots els clubs, amb ganes, saber i tenacitat, bona gent, treballador i sobretot amant del futbol. Respectat pels seus jugadors, aficionats, entrenadors i rivals.