S'Alzinar F.S. Euforia 3 - 2 C.D. S'Illot Cala Morlanda

Gran Partit del S'Alzinar que va guanyar a un rival directe com es el S'Illot i es consolida en el 4t lloc de la lliga.
El partit va començar malament pels gabellins  ja que als 3 minuts encaixaven el primer gol fruit d’un desajust defensiu i una bona contra del rival. Per sort S'Alzinar va mantenir la calma i va seguir creant bones ocasions i dominant el joc durant la primera part. Just abans del descans en el minut 2' Jose M. Ruiz va empatar 1-1.
A la segona part els jugadors de l'equip local sortiren a pel partit i al minut 35', en Zafra va ficar un golàs amb un bon xut llunyà 2-1. S'Illot cercava l'empat pressionant molt a dalt, a la sortida de pilota, al però al minut 50' Juanma Crespo va driblar al tancador contrari amb un tunnel i definí davant el porter fent un altre golàs 3-1. Quan quedaven 10 minuts iels visitants tregueren el porter jugador i al minut 56 varen marcar el 3-2 definitiu.

Tot un partidàs que  consolida a s'Alzinar Futsal a la 4ta posició i els dona un punt de motivació per acabar la lliga el més a dalt possible. El divendres vinent es juga a fora contra l'Interplà.D.T.