Inés Lorenzo va fer doblet, medalla d'or a 60 metres i 500 metres

El passat dissabte, dia 30 de març, es va realitzar el primer control federat sub.12 de la temporada a les pistes del Prínceps d'Espanya, a Palma. Els corredors d'aquesta edat fins ara únicament competien en diades, on la competició no va regulada amb jutges, no hi ha resultats i es competeix per zones. Així, aquesta vegada, a part de tenir uns resultats concrets els joves esportistes gabellins van competir amb atletes de tota l'illa.

Inés Lorenzo (1: 39.0) i Victor Wallrabenstein (1: 36: 7) van guanyar la prova de 500m. Inés, a més, va guanyar la prova de 60 m llisos (temps de 9:5)

Jaume Llaneras (3: 36: 8) i Paula Lorenzo (3: 53: 3) van quedar segons en la prova de 1.000 m, Paula, a més, quedà 2a en salt de longitud (3.50 m)

En la prova de 60 m tanques, Paula Lorenzo quedà 3a, Inès Lorenzo 4a i Aina Miquel 5a.

En la prova de pes Cristina Miquel va ser 4a (5m) i Fede Garcés 5a amb (4.75) i 4a en llançament de pilota (17 m) ; en  Jaume LLaneras quedo 2n de la categoria masculina amb 32m.

A part es van iniciar en aquesta competició Valentina Queirolo, Sergi Sivero, Júlia Crespo, Maria Servera i Miquel Àngel de Joan.

Cal afegir que els resultats ens han sorprès molt en positiu, ja que feien 5 Setmanes que s'entren al pati del col·legi de s'Alzinar, degut a la reforma de la pista d'atletisme, sense poder realitzar cap entrenament tècnic.

El proper 6 d'abril se celebrarà una diada de categoria sub-8, sub-10 i sub-12, a la recentment reformada pista d'atletisme de Capdepera. Juguem a casa (que no passa massa sovint) i per això convidem a tots a veure aquesta competició ja animar els nostres.