C.F.S. Joves d'Inca 5 - 6 S'Alzinar F.S.Euforia

Nova victòria de s'Alzinar, que suposen tres punts i aconseguir un meritori quart lloc a la classificació

Un bon partit el desenvolupat per s'Alzinar contra un bon Inca, molt lluitador en tot moment. Els gabellins marcaren molt prest i es posaren 0-3, però els locals varen reaccionar i marcaren dos gols just abans del final de la primera part que va acabar 2-4. Al principi de la segona part l'Inca marcà el 3-4 però S'Alzinar va marcar dos gols més posant una distància considerable en el marcador 3-6. En els darrers minuts l'Inca va treure porter jugador i va aconseguir marcar dos gols arribant al final del partit amb el 5-6 definitiu.

El proper cap de setmana  es juga a casa partit importantíssim contra un rival directe per la 4ta posició. Divendres a les 21:00 h: S'Alzinar.F.S.Euforia - Sillot Cala Morlanda.