Imatge d'arxiu

Minis
CB Capdepera – CB Calvià
16 març 2019

Partit molt igualat, jugat amb molta intensitat dels minis de  Capdepera. En tot moment jugaren un bàsquet que mostrà el que aprenen durant la setmana als entrenaments. Hem de donar l’enhorabona als joves jugadors que no deixen de sorprendre’ns i demostrar tot el que els agrada aquest esport.
 

Infantil masculí
CB Capdepera 45 – 83 Calvià
16 març 2019

Bon partit de l’equip local, en el que descomptant dos quarts la resta va ser molt igualat. A Calvià es va tancar el marcador al 3r o 4t temps i en aquest partit s’ha mantingut la lluita tot el partit. Una llàstima que en el 2n quart no es va poder igualar la seva intensitat i va fer que el marcador marquès una diferència molt gran. Malgrat el resultat l’entrenador es mostrà content per l’actitut mostrada a la resta de quarts.

 

Júnior masculí
CB Capdepera 59 – 76 Bahia Sant Angustí

16 març 2019

Partit igualat que en principi hauria de ser de l’equip local, però un mal començament de aprtit quan la pilotat no volia entrar, en part degut als nirvis i unes defenses defectuoses, i en part a que el rival va anotar unes cistelles fàcils. Tot plegat va fer que l’equip palmesà acabés el primer quart amb 15 punts per sobre dels gabellins. Durant el segon quart la cosa no va  anar molt millor, però  la distància tampoc no va augmentar gaire.

 Al descans els jugadors  van parlar i van decidir plantar cara al Bahia, i així ho van demostrar a un tercer i quart temps on es va jugar amb més cor que cap, atacant amb inferioritat numèrica i precipitant-se en  la selecció de tirs, ja que el que pretenien era atacar aviat.

A falta de 4 minuts l’equip local es va posar a 6 punts per davall, però la rotació de l’equip degut a baixes i faltes personals va fer que els gabellins no poguessin mantenir el ritme imposat pel rival i acabà el partit amb una diferència de 17 punts favorable a l’equip visitant. Cal agrair l’esforç i el sacrifici que van fer els jugadors locals.

Sènior femení
Àgora Portals 69 – 64 CB Capdepera
17 març 2019

Un gran partit jugat per les sèniors gabellines, en el que l’únic determinant per no guanyar el partit va ser la manca d’encert des del tir exterior, errant en moltes ocasions.

L’equip de Capdepera vas  ser molt superior durant tot el partit, però cal tenir present que si no entren les canastres difícilment es pot guanyar.

Cal animar a l’equip perquè siguin lluitant fins el final de la temporada, ja que fan un bàsquet molt  bo.