Infantil Masculí
CB Capdepera 20 – 71 Felanitx
9 març 2019

Se considerava un partit difícil ja que es la tercera vegada que s’enfronten els dos equips. Fins el descans, encara que la diferència en contra era molt gran,  l’equip gabellí va donar la cara i va fer un bon joc, encara que precipitat degut a l’intensitat del rival.

Després del descans el partit se va fer molt llarg i feixuc per l’equip local.

 

Júnior masculí
Llucmajor 50 – 86 CB Capdepera
9 març  2019

Partit jugat a la sempre difícil pista de Llucmajor, amb l’afegitó que el CB Capdepera jugà amb 8 jugadors degut a lesions i esdeveniments. Tot d’una a l’equip gabellí li costà entrar  en el patit, ja que al partir de casa hi va haver un marcador favorable inflat i la defensa va ser més aviat fluixeta fins el descans.

Passat el descans hi va haver un canvi de xip i la defensa va augmentar considerablement,  es movia la pilota molt més ràpida en l’atac i van tenir la capacitat de trobar els pivots davall la cistella i tirs fàcils de mitja distància.

 

Sènior femení
CB Capdepera 55 – 52 Lloseta
10 març 2019

Partit irregular el que realitzaren  les sèniors el passat diumenge, en el que van estar darrere en el marcador fins els darrers minuts de l’encontre. Se van realitzar bons atacs i bons moviments en equip, però la falta d’encert en el tir i en les canastres relativament senzilles i una defensa fluixa mantenia el Lloseta pel davant.

Partits com aquests mai són fàcils, però mantenir-se sempre a prop en el marcador i creure en tot moment que es podia guanyar el partit, al final va tenir  recompensa.







Diada esportiva de bàsquet a Artà

Dissabte 9 de març va tenir lloc a Artà una nova diada de les escoles de bàsquet, en al que el CB Capdepera va tenir una participació de sis jugadors de pre-iniciació  (3,4 i 5 anys) i vuit jugadors d’iniciació (6 i 7 anys).  Com sempre els jugadors gaudien i pogueren posar a prova les seves habilitats realitzant diferents circuïts i jugant partits contra altres equips de la comarca.

La diada tornà a ser tot un èxit. Ara només cal esperar fins el proper 30 de març per la propera  que es durà a terme a Cadepera, en el marc del “Mes de l’esport gabellí”. Tot un luxe!