UD Plasol 2  -  7 s'Alzinar FS Euforia

Foto d'arxiu

Gran victòria a la difícil pista del Plasol a Alcúdia, els gabellins varen fer un partit molt complet de principi a fi, defensant i atacant molt bé, i creant moltíssimes ocasions clares de gol.

La primera part acabaren amb un parcial de 0-3 i als primers minuts de la segona part es posaren 0-5, el Plasol va marcar dos gols posant el 2-5 al marcador a 10' del final, però S'Alzinar va marcar dos gols més arribant al 2-7 finals.

L'equip suma 3 punts molt importants per seguir a la zona alta de la classificació i seguir aspirant a la segona o tercera plaça. Dissabte vinent,  dia 16 de març, tornam a jugar a casa després de 3 jornades consecutives jugant a fora.  S'Alzinar rebrà a La Salle Pont d'Inca el segon classificat, un equip molt bo. amb molt bons jugadors i que ha perdut molt pocs partits aquesta temporada.

Us esperam a tots el dissabte, a les 17:30 al Poliesportiu de Capdepera !