Escolar 3 - Can Picafort 1

Partit jugat dins el camp del Cardassar, on, de moment, els partits es compten per victòries.
La primera part el Can Picafort ha sortit a presionar la línea de mitjos i la sortida de pilota de l’Escolar. Els gabellins jugant pràcticament al primer toc han tingut fàcil rompre la línea de pressió del Can Picafort. Fruit del bon joc dels verd-i-blancs han anat arribat els dos gols d'Alejandro Niño abans de la mitja hora, i fins i tot hagués pogut sentenciar el partit en qualque gol més.
A la segona part el Can Picafort ha sortit més decidit i ha embotellat l’Escolar dins del seu camp creant alguna ocasió de gol. Fruit d’aquest domini ha arribat el 2 a 1 que semblava complicar el partit a l’Escolar que, al darrer minut del partit, ha marcat, en un bon contratac, el tercer i definitiu 3-1.
Ens quedan amb la bona primera part realitzada per l’Escolar. Dissabte que ve l’Escolar visitarà Valldemosa, camp propici per a aconseguir un resultat positiu.

Debutà el col·legiat Jaume Más Capó, de 17 anys, el més jove de la catagoria. Ho va fer bé, tot i que tengué que mostrar 8 targetes.