Urbanitzacions.C.D. 5 - S’Alzinar.F.S.Euforia 7

Gran victòria i partidàs jugat pels gabellins que varen dominar el partit en tot moment desplegant un gran joc ofensiu davant un rival directe com és l’Urbanitzacions. La primera part va acabar 1-4. La segona part els locals pressionaven més i varen aconseguir reduir la diferència de gols però S’Alzinar va seguir amb confiança dominant i creant, fins que l’Urbanitzacions va treure porter/jugador per intentar remuntar. Però S’Alzinar va realitzar una molt bona defensa de 5x4 i va aconseguir aquesta importantíssima victòria que serveix per passar a l’Urbanitzacions a la classificació i  posant-se 3r !
El pròxim divendres es juga a Palma un altre partit complicat contra un altre rival directe. que també lluita per la 3a plaça: El Son Oliva