Les promeses del Reshinkan triomfaren en el 1r rànquing: 8 medalles d'or, 6 d'argent i 11 de bronze.

Comença el rànquing de competició per a les joves promeses del judo Balear. Aquest passat dissabte Lloseta va ser la localitat amfitriona en la qual el Club Tokushinkan ens va delectar amb una brillant organització.
La quasi totalitat dels clubs del judo mallorquí van estar presents en aquesta primera posada a punt valedora per a la classificació del Campionat de Mallorca, i amb un clar objectiu comú, educar a través de la competició.
El judo Renshinkan va estar present, 8 medalles d'or, 6 de plata i 11 de bronze, l'avalen una excel·lent posició a la taula classificatòria.

Els protagonistes han estat:

Medalla d'or: ADRIÀ SANCHEZ ESCANELLAS, JOAN FONS SERVERA, ISMAEL GARCIA, WASSIM EL ARJONI, YASSIN EL HALFI, ADRIA CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV STANCHEV, i ASIER RODRIGUEZ.

Medalla de plata: JOAN POU MIRO, LUCIA LEIVE, DEBORA CORDOVA, SERGI FEBRER, JOSE RAMON SANTANDREU i ERICK COSTAT TESSENOV,

Medalla de bronze: ZAKIA EL HALFI, MIQUEL MOREY, IVAN PELEGRIN, JULIAN NIETO, GERARD MATEU, SEBASTIA BARCELO DURAN, DAVID ARIAS CARRASCO, JAUME JOAN MAS, JOAN FRANCESC MOLINAS, MATEU MASCARÓ ROSELLO, i DANIEL LAKOMSKI.