Sènior femení
16 de novembre 2018

Bunyola 38 – CB Capdepera 71

 Gran partit de les sèniors del CB Capdepera, sortiren molt concentrades des de l’inici del partit, mantenint-se molt competitives els 40 minuts del partit.

Van aconseguir una bona intensitat de joc, tant a l’atac com a la defensa, superant  en tots els aspectes a l’equip bunyolí. Es tracta de la primera victòria de la temporada d’aquest equip. Està clar que, amb aquesta actitud, no serà la darrera victòria de les sèniors gabellines.





Mini masculí
17 novembre 2018

CB Capdepera- Santanyí

Primer partit dels minis del CB Capdepera  que mostraren una gran actitud i moltes ganes de voler fer les coses bé.

Els nirvis van fer que els nostres nins i nines juguessin més alegres, però la seva trajectòria acaba de començà i amb la bona feina tot arribarà.



 

Infantil masculí
17 novembre 2018

Artà 9- CB Capdepera 59

Molt bon partit de l’equip infantil, que sortiren al camp molt agressius en defensa, la qual cosa els permetré recuperar moltes pilotes i sortir al contraatac davant un Bàsquet Artà que no se rendir en cap moment i que va lluitar molt fins el final del partit.


 


Júnior masculí
17 novembre 2018

CB Capdepera 52- Alcúdia 73

Bon partit dels júniors davant un gran rival, com és l’Alcúdia, equip  que va posar les coses molt difícils a l’equip local. Després del descans els gabellins sortiren amb una actitud molt bona, que va fer que la diferència amb l’Alcúdia no  fos tan gran.

 

Sènior masculí
16 novembre 2018

Capdepera Bolero 46 – Felanitx 92

Parcials

6-24, 11-18, 13-20. 16-30

Jugadors: Nadal J. (8), Moreno S. (7), Regueriro M (0), Sancho P. (3), Sánchez E. (4), Ginard M. (9), Servera A (0), Sánchez I. (12), Vives J. (1) i  Sánchez S. (2)

Nova derrota de l’equip sènior masculí a casa, aquesta vegada davant el Felanitx. El partit va començar amb un parcial molt favorable a l’equip visitant, que va marcar la diferència entre els dos equips i que va anar incrementant-se poc a poc, durant tot el partit. L’equip de Capdepera segueix tenint molts dificultats per acabar les seves accions davant la canastra, per això són pocs els punts que finalment s’obtenen i compliquen molt la possibilitat de guanyar qualque partit. Cal seguir treballant aquest aspecte per a poder millorar els resultats.