Dia 17 de juny, se celebrà a Elsinore (Dinamarca) el Campionat d’Europa d’Ironman 70.3, al qual poden accedir els esportistes que han aconseguit prou puntuació a altres proves  del circuit d’Ironman de la temporada.

Recordem que l’Ironman 70.3, també conegut com Half Ironman, consta 1,9 quilòmetres de natació, 90 km de ciclisme i 21,1km de cursa. La suma d’aquestes distàncies és 113 quilòmetres, aproximadament 70,3 milles ( d’on treu el nom).


En Xisco Nebot participà en l’edició d’enguany aconseguint la tercera posició de la seva categoria, de 40 a 44 anys, amb un temps total de 4hores, 11 minuts i 39 segons: La prova de natació la va fer amb 29m i 20s; la prova de bicicleta en 2h: 16m: 23s;  i  la carrera en 1h:19m:39s.



En Xisco veu així recompensat l’esforç que suposa la preparació d’aquestes proves: són moltes hores d’entrenaments i de dedicació.

Durant la prova ha ploure un poc i feia una mica de vent, però en general les condicions eren bones per a la practica esportiva. En Xisco es mostra satisfet del resultat, tot recordant que en campionat d’Europa ja n’hi ha una selecció  de participants, per tant se corre ben aviat i els temps són molt ajustats.

Reb la nostra enhorabona, realment ets una de les insígnies de l’esport gabellí.