Futbol Base Santanyí, 1 - Escolar, 2


Ja era hora d'aconseguir una altra victòria per tal de recuperar l'ànim de tota la plantilla. Encara que fos contra un equip que frega el descens, tot i que segurament se salvarà. Però tenint en compte que Santanyí és un municipi de característiques semblants a Capdepera i té el primer equip a Tercera Divisió.
A la primera part, l'Escolar va anar una mica perdut respecte de les instruccions donades pel tècnic. És de suposar que el gol matiner, als sis minuts, de l'equip local alguna cosa aportà al desconcert que sols s'arreglà al punt de la mitja part amb l'empat de Faba. A la segona part s'arreglaren els desajustaments i, malgrat fallar un penal, l'Escolar es mostrà superior, va fer un bon segon temps. Marcà als 15 minuts de la represa amb un gol de cap de Paco López, i encara va gaudir de diverses oportunitats per eixamplar el marcador. Destacar la gran feina de Dani Sureda que, sens dubte, fou el millor del partit.
Queden tres partits. Contra San Cayetano, Porto Cristo i Algaida, un descendit, un a la zona mitja i el lider, respectivament. L'Escolar quedarà sisè si no hi ha un daltabaix. És el seu lloc ja que no ha estat prou regular al llarg de la temporada. Entre el teercer i l'Escolar sols hi ha 5 puns de diferència, però el Santa Mònica ha marcat 15 gols més i n'ha encaixat 14 manco. Aixó és la regularitat. Cal començar a molstrar les intencions per a la propera temporada, cosa que passa per la REGULARITAT, si es vol pujar. Ah!, i no oblidar que si s'ajuda una mica a Paco López pot quedar com el segon màxim artiller de la categoria ja que està a un gol del segon.


GOLS

       1-0       ADROVER VIDAL, MIGUEL (6')
       1-1       FABA SANCHO, JAIME (45')
       1-2       LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (69')


Resum cap de setmana:

Serverense 1-Juvenil 1
Rtvº.Patronato At. 0-Cadet 3
Infantil F11 1-San Cayetano 8
Mercat de Sta.Catalina 6-Infantil F7 6
Sollerense B 3-Aleví A 1
Aleví B 8-Cardassar B 1
Benjamí A 5-Rtvº.La Victoria 5
Sp.Manacor 10-Benjamí B 1
Prebenjamí 2-Felanitx 4